Blau
Iskusan
- Poruka
- 6.756
Imam ja ideju sta ces..Smuvaj se sa njenom drugaricom. Vrati joj za zavlacenje. Osveta je vecera koja se sluzi hladna.
- - - - - - - - - -
Ili jos bolje, sa njenom kevom.
можда нема кеву,ни другарицу...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja ideju sta ces..Smuvaj se sa njenom drugaricom. Vrati joj za zavlacenje. Osveta je vecera koja se sluzi hladna.
- - - - - - - - - -
Ili jos bolje, sa njenom kevom.
нема те школе која јој је преча од куррца
Sta znam,ima nas svakakvih. ***** dodje i ode,ali neke sanse se samo ukazuju jednom. Ja bih prvi zrtvovao svoj qratz zarad bolje pozicije,ali to je moj stav.Ne lupaj gluposti, zenska koja ima obaveze na faksu a stalo joj je do tebe ce zvati. Javila bi mu se bar tri cetiri puta u toku dana. I nikako ne bi izsla bez njega van. Kad je njoj stalo ona izbegava sve prijateljice, cak i najbolju da se nadje sa tim muskarcem, a kad joj vise nije stalo sve bude kontra.
Stvarno talibanerija je i dalje na nivou.
apsolutno ne. ako joj se neko svidja, zena nadje bar sat vremena da ga vidi.Mozda ima stvarno obaveza sa faksom. Sve je to lepo,ali skola je preca.
Mogao si joj poslati poruko onako ,da vidis sta radi i tako. U zavisnosti od toga kako ti odgovori i sta ti kaze ti sam zakljuci sta dalje.
Posle je i ne moras ni zvati,ako te cimne ili posalje poruku ok. Polako ispipaj teren.
Jedna stvar je samo nelogicna u toj celoj prici. Sada je oktobar,nema jos ispitnih rokova.
pa i ja imam taj trip zbog nekog loseg iskustva, osim toga totalno nisam telefon tip, uvek mi je iskljucen zvuk i proveravam ga uglavnom na nekoliko sati i bas ne volim kad me zovu ljudi, pa i iz te tacke gledista opet kad god mi se svideo neki tip, dala bih mu telefon, a ostali kontakti bi dosli kasnije...bilo kako bilo, to sa nedavanjem broja je uglavnom los znak, bar kod vecine zena (doduse za ove tek punoletne ne znam kako im funkcionise mozak)...npr kad god bi neko insistirao da mu dam telefon, a jednostavno mi se nije svideo i nije prihvatao ne za odgovor, ja bih davala mejl (fb ne, jer ko sto rece neko gore, jeste privatnije to nego dati broj, al opet neko dodaje sve redom pa mu valjda i ne smeta).

можда нема кеву,ни другарицу...
Sta znam,ima nas svakakvih. ***** dodje i ode,ali neke sanse se samo ukazuju jednom. Ja bih prvi zrtvovao svoj qratz zarad bolje pozicije,ali to je moj stav.

nista sinakPre jedno 2 nedelje sam upoznao fantasticnu devojku. Upoznali smo se normalno u klubu, ostavila mi je fb jer broj nije htela, u tom pogledu sam bio malo zbunjen i nisam imao nekakva ocekivanja. Posle kada sam joj napisao da se vidimo, dala mi je br. i posle nekih dan dva smo se dogovorili da se nadjemo na kafi. Sve je bilo izvan mojih ocekivanja, znaci pricali smo neprestano nekih 6 sati (iako sam izlazio sa devojkama i pre ovako dugo ne znam da li sam ikad sedeo sa nepoznatom osobom). Posle prvog naravno dogovorili smo se i na drugi sastanak, tada sam vec bio malo skeptican da li cemo imati o cemu da pricamo posle prvog, ali i tada je proslo sve super i opet smo bili zajedno celo vece i uvek je bilo tema za razgovor, sto je dovelo do toga da se kvalitetno izljubimo pre nego sto je otisla kuci. Sad dolazi ono sto me je zbunilo. Posle toga mi je napisala da se verovatno necemo videti jer ima previse posla i da je zaokupirana studijama. Posle nekih dan-dva sam joj napisao da vidimo na sta je ona odgovorila da ne moze i da ima previse ucenja, jedino sto me je najvise zbunilo je to sto je sada za vikend bila napolju sa prijateljima a da mi je pre toga rekla da nema vremena. Nisam joj posle nista pisao, i sasvim normalno sam joj napisao da mi se javi kad bude resila sve probleme oko skole, na sta je ona odgovorila da cemo se jos videti i to je to. Evo vec 3. dan se nismo culi, a i ne zelim da je smaram preko fb, jer to nikad nisam radio. Da li po vama treba jos da cekam, da joj napisem, ili jednostavno da je zaboravim? Mislim da bi pre svega neka devojka mogla da mi priblizi ovu problematiku.![]()
nemam. jednostavno ne volim telefone i cinjenicu da si preko njih dostupan 24/7. nocu mi je uvek iskljucen, sem ako ne ocekujem neki jako bitan poziv, pa bolje da neko ne umre u to vreme.ја ценим да ти имаш два броја,један званични и један тајни за љубавне састанке,на том тајном ти је искључено звоно и провераваш га на пар сати![]()
Ima i to uticaja sta si pricao sa njom. Ako si govorio istinu ili zakacio neku nepopularnu temu,tu si se garant sjebao.
боље позиције?![]()

Mozda sam ja suvise naivan,ali sam krenuo od sebe. Ja bih to zamrzao malo,izgurao to sto hocu na poslovnom planu i ponovo uspostavio kontakt.
Ima nacina da useres stvar.Ima i to uticaja sta si pricao sa njom. Ako si govorio istinu ili zakacio neku nepopularnu temu,tu si se garant sjebao.
Pre jedno 2 nedelje sam upoznao fantasticnu devojku. Upoznali smo se normalno u klubu, ostavila mi je fb jer broj nije htela, u tom pogledu sam bio malo zbunjen i nisam imao nekakva ocekivanja. Posle kada sam joj napisao da se vidimo, dala mi je br. i posle nekih dan dva smo se dogovorili da se nadjemo na kafi. Sve je bilo izvan mojih ocekivanja, znaci pricali smo neprestano nekih 6 sati (iako sam izlazio sa devojkama i pre ovako dugo ne znam da li sam ikad sedeo sa nepoznatom osobom). Posle prvog naravno dogovorili smo se i na drugi sastanak, tada sam vec bio malo skeptican da li cemo imati o cemu da pricamo posle prvog, ali i tada je proslo sve super i opet smo bili zajedno celo vece i uvek je bilo tema za razgovor, sto je dovelo do toga da se kvalitetno izljubimo pre nego sto je otisla kuci. Sad dolazi ono sto me je zbunilo. Posle toga mi je napisala da se verovatno necemo videti jer ima previse posla i da je zaokupirana studijama. Posle nekih dan-dva sam joj napisao da vidimo na sta je ona odgovorila da ne moze i da ima previse ucenja, jedino sto me je najvise zbunilo je to sto je sada za vikend bila napolju sa prijateljima a da mi je pre toga rekla da nema vremena. Nisam joj posle nista pisao, i sasvim normalno sam joj napisao da mi se javi kad bude resila sve probleme oko skole, na sta je ona odgovorila da cemo se jos videti i to je to. Evo vec 3. dan se nismo culi, a i ne zelim da je smaram preko fb, jer to nikad nisam radio. Da li po vama treba jos da cekam, da joj napisem, ili jednostavno da je zaboravim? Mislim da bi pre svega neka devojka mogla da mi priblizi ovu problematiku.![]()
zatim pricaj 
a kako ona moze da proceni da li on stvarno pricao istinu ili ne?

Ima i to uticaja sta si pricao sa njom. Ako si govorio istinu ili zakacio neku nepopularnu temu,tu si se garant sjebao.
u nadi da ces je pozvati na Sex negde a mozda i za $$$ koji joj nisi ponudio
Pre jedno 2 nedelje sam upoznao fantasticnu devojku. Upoznali smo se normalno u klubu, ostavila mi je fb jer broj nije htela, u tom pogledu sam bio malo zbunjen i nisam imao nekakva ocekivanja. Posle kada sam joj napisao da se vidimo, dala mi je br. i posle nekih dan dva smo se dogovorili da se nadjemo na kafi. Sve je bilo izvan mojih ocekivanja, znaci pricali smo neprestano nekih 6 sati (iako sam izlazio sa devojkama i pre ovako dugo ne znam da li sam ikad sedeo sa nepoznatom osobom). Posle prvog naravno dogovorili smo se i na drugi sastanak, tada sam vec bio malo skeptican da li cemo imati o cemu da pricamo posle prvog, ali i tada je proslo sve super i opet smo bili zajedno celo vece i uvek je bilo tema za razgovor, sto je dovelo do toga da se kvalitetno izljubimo pre nego sto je otisla kuci. Sad dolazi ono sto me je zbunilo. Posle toga mi je napisala da se verovatno necemo videti jer ima previse posla i da je zaokupirana studijama. Posle nekih dan-dva sam joj napisao da vidimo na sta je ona odgovorila da ne moze i da ima previse ucenja, jedino sto me je najvise zbunilo je to sto je sada za vikend bila napolju sa prijateljima a da mi je pre toga rekla da nema vremena. Nisam joj posle nista pisao, i sasvim normalno sam joj napisao da mi se javi kad bude resila sve probleme oko skole, na sta je ona odgovorila da cemo se jos videti i to je to. Evo vec 3. dan se nismo culi, a i ne zelim da je smaram preko fb, jer to nikad nisam radio. Da li po vama treba jos da cekam, da joj napisem, ili jednostavno da je zaboravim? Mislim da bi pre svega neka devojka mogla da mi priblizi ovu problematiku.![]()

zaboravi je blago meni, nema vajde od toga...da je zainteresovana dala bi vec neki odgovor i bilo kakvu akciju,ovo su samo izgovori
нема те школе која јој је преча од куррца
nije imala sta da napise u Statusu na FB