Posle 15.3. dosao je 12.4.

ceo zivot zivim u holandiji
wilders vec 30 god dobija izbore, ali mu ne daju da bude premijer
i niko ne prica da su izbori neposteni
ali ce zato da se kao strvinari obruse na nas, rumune, madjare i ostale da imamo nepostene izbore
za mene je lobiranje cisto mito i korupcija
ja sam gledao na klipu kada su buš mlađi i keri kandidati za predsednika pričali. i jedan i drugi su članovi kosti i lobanje. tako da onima na vrhu zabole kita koga će narod glasati.
a onda se priča o teoriji zavere.
ma ne kako je to volja naroda.
ako se ne varam kod nas lobiranje nije zabranjeno, pa šta je ovo nego lobiranje pa ko bolje lobira taj pobeđuje a i jedni i drugi istom gazdi polažu račune.
jaka Srbija samo smeta šiptarima, muslimanima i hrvatima. bitni su za evropu koliko i vaška. Srbija je ipak najkraći trgovinski put između evrope i male azije. politika se zasniva na interesima, a zašto mi konstantno pišamo uz vetar to je samo za psihološko posmatranje.

ja sam gledao na klipu kada su buš mlađi i keri kandidati za predsednika pričali. i jedan i drugi su članovi kosti i lobanje. tako da onima na vrhu zabole kita koga će narod glasati.
a onda se priča o teoriji zavere.
ma ne kako je to volja naroda.
ako se ne varam kod nas lobiranje nije zabranjeno, pa šta je ovo nego lobiranje pa ko bolje lobira taj pobeđuje a i jedni i drugi istom gazdi polažu račune.
jaka Srbija samo smeta šiptarima, muslimanima i hrvatima. bitni su za evropu koliko i vaška. Srbija je ipak najkraći trgovinski put između evrope i male azije. politika se zasniva na interesima, a zašto mi konstantno pišamo uz vetar to je samo za psihološko posmatranje.
mi smo posle berlinskog kongresa potpali pod englesko nemacke interese, znaci skoro kolonija
nadam se da ce rusi pobediti, jer bi to bila i srbska pobeda, mozda da se oslobodimo njihovog tutorstva
nije to pisanje uz vetar, vec pokusaj oslobadjanja od ropstva

dobro. to sam smetno. ali ne bih rekao da je značajno.

možda je čak povoljno za državu. zato što su investicvije ništa drugo do dalje zaduživanje i kupovina zemlje. dočepali se kinezi naštampanog dolara pa da im ne bi propao prave tunele i puteve postajući tako vlasnicima države Srbije.
a kako su se kinezi obogatili?
zar nisu i oni dovlacili strane investicije?

a kako su se kinezi obogatili?
zar nisu i oni dovlacili strane investicije?
obogatili su se prvo jeftinim radom a potom kvalitetom. omogućili su tudjem kapitalu da izda matičnu zemlju radi većeg profita.

kod nas se investira u nekretnine,rudna bogastva, puteve, peru parke...

u kineskom slučaju investicije su se pokazale dobrim potezom za kinu i kratkoročno za investitore. a loše za stanovništvo zemalja iz kojih je kapital pobegao.

u našem slučaju na investicijama zaradjuju kratkoročno najviše firme bliske investitorima, potom šira zajednica jer priliv deviza donosi povećanje plata svuda. dobija uvoznički lobi a gubi domaća privreda. na kraju gubimo svi. zemlja će se zvati srbijom a mi ćemo u njoj biti gradjani drugog reda. imetak naše zemlje neće biti rezultat našeg stvaralaštva već tudjeg.

Poslednja izmena:
mi smo posle berlinskog kongresa potpali pod englesko nemacke interese, znaci skoro kolonija
nadam se da ce rusi pobediti, jer bi to bila i srbska pobeda, mozda da se oslobodimo njihovog tutorstva
nije to pisanje uz vetar, vec pokusaj oslobadjanja od ropstva
tačno, taj kongres nam je krojio i istoriju.
ovo danas što zovu duboka država nekad su to bilo vladari iz senke i ja zaista verujem da ti ljudi postoje ne znamo ko su ali kroje sudbinu svetu.
aj danas kao vidim otpor u rusiji i kini a sada im se i tramp bar pričom pridružuje. evropa je još uvek u kandžama ali dve tri države se odupiru, da li će izdržati ne znam.
sećam se kada je ona baba olbrajtovka izjavila da nije normalno da jedna država ima toliku površinu (misleći na rusiju) a normalno je što su se ameri raspodelili po čitavom svetu. britanija držala pola sveta. ali propaganda im savršena. međutim trn im je kina, oni se nikada ne eksponiraju a sada gledamo kako oni zauzimaju svet bez ijednog metka. znači i kod njih imaju neke struje više nisu jedinstveni. mislim da se urušava ovaj sistem i gradi se drugi a mi koliko nas poznajem opet da idemo protiv sebe.
pa ništa ovo što se kod nas dešava nije spontano ili slučajno samo se čekao trenutak.
mislim koje glupe parole "nisi nadležan a za sve si kriv" :D i to se primilo što je najgore.
pa kurčiš se da si pametan onda smisli nešto pametno a ne da uzimaju od šiptarije krvavu šaku.
kad se sve slegne sumiraće se sve te gluposti pa i država koja nije sasekla to u korenu ili su se uplašili da će ovi aktivirati generalni štrajk gde je 70% privatizovano. ništa ja tu ne razumem samo vidim da ni jedni ni drugi ustvari ni ne znaju šta hoće.

Pa realno i jeste... Danska, Srbija, Finska, to su ti bastioni demokratije danas... nazalost (jer je mlakonja)
1000023109.jpg

Do0bri moj, penetracija na Marakani?:lol:
Могу те обавестим да се Комшије солидарисале око СКЦ-а и уклониле спорне Мотке у своје Подруме које су тако провидно штрчале из Контејнера.
Каккву Фрку сте планирали направите са 23 Бода Минуса на Табели? :)

tačno, taj kongres nam je krojio i istoriju.
ovo danas što zovu duboka država nekad su to bilo vladari iz senke i ja zaista verujem da ti ljudi postoje ne znamo ko su ali kroje sudbinu svetu.
aj danas kao vidim otpor u rusiji i kini a sada im se i tramp bar pričom pridružuje. evropa je još uvek u kandžama ali dve tri države se odupiru, da li će izdržati ne znam.
sećam se kada je ona baba olbrajtovka izjavila da nije normalno da jedna država ima toliku površinu (misleći na rusiju) a normalno je što su se ameri raspodelili po čitavom svetu. britanija držala pola sveta. ali propaganda im savršena. međutim trn im je kina, oni se nikada ne eksponiraju a sada gledamo kako oni zauzimaju svet bez ijednog metka. znači i kod njih imaju neke struje više nisu jedinstveni. mislim da se urušava ovaj sistem i gradi se drugi a mi koliko nas poznajem opet da idemo protiv sebe.
pa ništa ovo što se kod nas dešava nije spontano ili slučajno samo se čekao trenutak.
mislim koje glupe parole "nisi nadležan a za sve si kriv" :D i to se primilo što je najgore.
pa kurčiš se da si pametan onda smisli nešto pametno a ne da uzimaju od šiptarije krvavu šaku.
kad se sve slegne sumiraće se sve te gluposti pa i država koja nije sasekla to u korenu ili su se uplašili da će ovi aktivirati generalni štrajk gde je 70% privatizovano. ništa ja tu ne razumem samo vidim da ni jedni ni drugi ustvari ni ne znaju šta hoće.
iz prve ruke znam da je vucic ruski covek
putin je vucicu obecao da ce posle ukrajine pomoci srbima da rese svoje pitanje
zato je ovde tolika najezda siptara, rvata i komsija
ne daju ni jedan momenat da se normalno diskutuje, sve samo trolovanje
sto rusi vise napreduju , sve veci je pritisak na vucica i srbiju
najvise me iritira ova sinhronizovana podrska drugosrbijanaca siptarima i rvatatima
koje dobro moze proisteci iz te simbioze za srbiju?

Могу те обавестим да се Комшије солидарисале око СКЦ-а и уклониле спорне Мотке у своје Подруме које су тако провидно штрчале из Контејнера.
Каккву Фрку сте планирали направите са 23 Бода Минуса на Табели? :)
Mi smo jedini borci protiv žvale i Terzića. Pravimo sve što mora. :lol: Kalulu nosi onog na leđima i poentira! URAAAA

iz prve ruke znam da je vucic ruski covek
putin je vucicu obecao da ce posle ukrajine pomoci srbima da rese svoje pitanje
zato je ovde tolika najezda siptara, rvata i komsija
ne daju ni jedan momenat da se normalno diskutuje, sve samo trolovanje
sto rusi vise napreduju , sve veci je pritisak na vucica i srbiju
najvise me iritira ova sinhronizovana podrska drugosrbijanaca siptarima i rvatatima
koje dobro moze proisteci iz te simbioze za srbiju?
ovde su ti navijači
ali ako šiptari mudžosi i hrvati podržavaju ove tzv studentske proteste meni dovoljno
zamisli jedan kurti i jedan srbin isto misli. hebe nas u mozak nose učeka zastavu i ljube je. i umesto da ih zgaze studenti oni se diče svojom revolucijom. skidaju srpsku zastavu sa gradske kuće u novom sadu i stavljaju šiptarsku krvavu šaku.
bemti pamet.

2231812

D-kktkpTURBXy9mMjg5YTg2ZmNjYWE2Y2JjMDE1MTE1Y2Y4ODFmOTBjNC5qcGeRkwLNBLDNAqM

i šta znači ova druga slika
izdao eu, učk, pedere i nato?
pogubljeno to sve.

Back