Posao za tinejdzere....?

A prijavio se ja za najjachi poso na svetu, ne znam dal tje da me prime konkurencija je vel'ka al' shta sad. Ipak bilijar je bilijar (elem shanker u bilijar klubu)

-mogu da igram bilijar kad nema guzve, mogu i neko pitje da maznem, a ni dzeparac nije losh 75E mesechno, shto nije puno, ali je sasvim dovoljno za moje potrebe!
:D:D:D:D:super::super::super:

Ja pokusavam da nadjem neki posao jer su moji prestali da mi daju pare ali nemogu nista da nadjem O_o :dash: meni bi bio primamljiv neki rad za kompom tipa crtanja i sl. Nemam veze sa programiranjem :thumbdown: . Bilo bi dobro i game tester ali nema programerskih timova i izdavaca kod nas. Ja sam inace super lenj ali bi za pare i skakao bandzi [jbga plasim se visina]. Moj ortak mi kaze da tegli neke dzakove za gradjevinu i da mlati dobre pare za to ali nece da mi kaze gde [majmun] imam account za WoW i prestajem da igram pa hocu da ga prodam ali neznam kako to ide. Imam lvl 70 druida na PvE serveru pa bih prodao acc za nekih 700 evrica. Za ove sto traze posao brisanje sajbne i fizikalisanje se najlakse nalazi. Ali stvarno je tesko da se nadje neki posao ako si npr. 13 godina kao ja :otkacio:. Znaci njesra znam jednog lika 14 god. zivi na kritu radi kao barmen mlati 70 evra po veceri radi od 16 do 02. Znam jos jednog iz surcina radi u pekari placaju ga 1k. Moram da nadjem neki posao, dizajn mi je jaca strana ali ako si kreativan i lepo crtas cetku u ruke i krechi. Ako bas lepo crtas mozes liku da naplatis dodatno neke detalje po zidovima i sl. :ok: Lepo to ide verujte mi.

....blah,a ja imam 15 god,dobro govorim nemacki,engleski,znam ponesto sa kompom,ok su mi dizajn i slicno,ok mi je i muzicka strana,znam sta god treba,
ali kome ja trebam sa 15 god :D
drugo,opet,ne bih radila nesto tipa da perem kola ili slicno,naravno idealno bi bilo nesto preko kompa,ali i bilo sta drugo normalno :( a nemam pojma gde da nadjem bilo sta,samo na mesec dana da zaradim neki dzeparac..

znam choveka koji radi u Macu

a radish SVE, chistish podove i stolove, obavljash prljave poslove :P naravno, radish za kasom i sve ono propratno...

to sam i ja cula,a bogami,i videla...

Ne mozes da stanes,nemas kad...

A i bas pre neki dan,tamo na Teazijama,neka devojka pere pod,i pored nje stoji covekkoji ih valjda kontrolise/uci,sta god,i grdi je jer ne pere dobro...:roll:

idem ovih dana u zadrugu,valjda cu barem nesto naci...

idem ovih dana u zadrugu,valjda cu barem nesto naci...
Probaj da nadješ kačenje letaka na kvake ili ubacivanje istih u sandučiće. ;) Neki moj drugar je to radio pa me zvao da mu pomažem, naravno volonterski. S tim što sam bio maksimalno skeptičan u vezi sa tim poslom (scenario babe koja proturi pušku kada joj okačiš letak na kvaku :lol:). Medjutim, nije bilo nikakvih problema, posao koji je plaćen 1200 din smo nas dvojca završili za nekih dva i po sata. Što će reći da inače traje minimum četiri.
U pitanju je omladinska Tim, na 13. spratu Beogradjanke. Učlanjenje je free, pritom se onda odbija 200 din od prve plate.

Back