Mrs_Sick
Veoma poznat
- Poruka
- 12.691
WoW ja bih bas volela da radim tamo 
Anyway, kaznjena sam celo leto, tako da moram da radim, svaki dan... -.-

Anyway, kaznjena sam celo leto, tako da moram da radim, svaki dan... -.-
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kažu da se dosta dobro plaća.Ima li neko iskustva sa McDonald`s-om???Da li biste vi radili u Meku ili da li znate nekoga ko je radio i kakva su iskustva???

Ima li neko iskustva sa McDonald`s-om???Da li biste vi radili u Meku ili da li znate nekoga ko je radio i kakva su iskustva???
naravno, radish za kasom i sve ono propratno...znam choveka koji radi u Macu
plata je fiksna izmedju 19 i 26 hiljada
a radish SVE, chistish podove i stolove, obavljash prljave poslovenaravno, radish za kasom i sve ono propratno...

treba da zavrshish njihovu obuku
a radish ceo dan, umresh za te pare
posao u meku je uzhas bre
ja bih radio, al' mi treba josh par godina![]()

kad kazu kako je umro "pa zacepila mu se glava u sefovom dupetu koliko se ulizivao" salim se samo....

zachepila mi se glava u automatu za koka kolu pre verovatno
e jesi lik...Da li je moguce da neki 14-godisnjak nadje bilo kakav posao?
Motika u ruke i na kopanje.
meni bi bio primamljiv neki rad za kompom tipa crtanja i sl. Nemam veze sa programiranjem
tkacio:. Znaci njesra znam jednog lika 14 god. zivi na kritu radi kao barmen mlati 70 evra po veceri radi od 16 do 02. Znam jos jednog iz surcina radi u pekari placaju ga 1k. Moram da nadjem neki posao, dizajn mi je jaca strana ali ako si kreativan i lepo crtas cetku u ruke i krechi. Ako bas lepo crtas mozes liku da naplatis dodatno neke detalje po zidovima i sl.
Lepo to ide verujte mi.
a nemam pojma gde da nadjem bilo sta,samo na mesec dana da zaradim neki dzeparac..
Da ga malo posetim, i to inkognito.znam choveka koji radi u Macu
a radish SVE, chistish podove i stolove, obavljash prljave poslovenaravno, radish za kasom i sve ono propratno...
Probaj da nadješ kačenje letaka na kvake ili ubacivanje istih u sandučiće.idem ovih dana u zadrugu,valjda cu barem nesto naci...
). Medjutim, nije bilo nikakvih problema, posao koji je plaćen 1200 din smo nas dvojca završili za nekih dva i po sata. Što će reći da inače traje minimum četiri.

Ima brzi lift.ma super je,al 13. sprat...ako prezivim dok se popnem,mozda stvarno i nadjem posao...![]()
Odmah da ti dam i uputsvo za njega: na tastaturi ispred se ukucava broj sprata na koji ideš. I on ti napiše da li da udješ u lift C ili D.