911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Pravim brzinomere za kola. Ali ne onako iz zjbancije, već ozbiljno radim.kog biznisa?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravim brzinomere za kola. Ali ne onako iz zjbancije, već ozbiljno radim.kog biznisa?![]()

O, pa kad budem kupio kola, zvacu tebe da mi napravish home made brzinomer![]()
Pa vec ces imati ugradjen koji ce ti njegov brzinometar?? Nego stefane pravis li za bicikle brzinometre??Kako koji će mu, pa ja ću mu napravim baš onakav kakav on poželi.Pa vec ces imati ugradjen koji ce ti njegov brzinometar?? Nego stefane pravis li za bicikle brzinometre??

Ja kad zaradim novce,
jedan deo odmah potrošim na svoje želje,
drugi na dalje razvijanje biznisa,
treći ostavim onako u šteku.
Trudim se da moji ne znaju za većinu tih para,
ali nešto ne mogu da sakrijem jer mi stiže poštom.
samo bez dozvoljenog minusa, ne, ne to nikako! 
'Oćeš ti pojasnim? Prvo moraš da imaš debelog iskustva iz elektronike, pomalo iz mašinstva, fizike, mora logika debelo da ti radi, pa plus jedno pet-šest strukovnih oblasti da bi uopšte i mogao da naslutiš o čemu se radi.Druze aj obraza ti pojasni kako pravis brzinometre za auta, znas li ti da je to jedna posebna mehanika u autu a ti ih nasao iz zajebancije da ih pravis![]()

Hahahahahahahhaha'Oćeš ti pojasnim? Prvo moraš da imaš debelog iskustva iz elektronike, pomalo iz mašinstva, mora logika debelo da ti radi, pa plus jedno pet-šest strukovnih oblasti da bi uopšte i mogao da naslutiš o čemu se radi.
A sve sam sam provalio.
I napisao sam "ne iz zajebancije".
E moj tandaraluta, tako su mi rekli da nema šanse ni mini muzički stub da napravim, pa sam i to uradio...![]()

slusaj kralju ,kakva logika, kakve skole , zavrsio sam masinstvo,saobracaj i tvrdim da je NEMOGUCE napraviti brzinometar(mislim na tebe)!!!!!!!Ahhhaha kralju, jes ti nekad uopšte otvorio brzinomer? Jes ga nekad svojim rukama rašrafio i video do u detalje?Hahahahahahahhahaslusaj kralju ,kakva logika, kakve skole , zavrsio sam masinstvo,saobracaj i vrditm da je NEMOGUCE napraviti brzinometar(mislim na tebe)!!!!!!!
Nema potrebe za otvaranjem jer onda mozes da ga bacis i ugraviras novi... Kralju to je poseban mehanizam osetljiv na dodir a ne da ga otvaras a kamoli pravisAhhhaha kralju, jes ti nekad uopšte otvorio brzinomer? Jes ga nekad svojim rukama rašrafio i video do u detalje?

slobodno nastavite diskusiju van ovog pdf-a 
au ljudi bre
iskulirajte se malo, mashinski genijalci, svadjajte se preko pp-a, unishtavate mi temu![]()
![]()

, prosenje itd.i to shto kazesh (((((((=Motika u ruke i na kopanje.