Posao za tinejdzere....?

Druze aj obraza ti pojasni kako pravis brzinometre za auta, znas li ti da je to jedna posebna mehanika u autu a ti ih nasao iz zajebancije da ih pravis :D
'Oćeš ti pojasnim? Prvo moraš da imaš debelog iskustva iz elektronike, pomalo iz mašinstva, fizike, mora logika debelo da ti radi, pa plus jedno pet-šest strukovnih oblasti da bi uopšte i mogao da naslutiš o čemu se radi.
A sve sam sam provalio, koristeći znanja iz pomenutih oblasti, kao i osobinu da sam neverovatno uporan i sposoban da sam smislim i shvatim stvari
I napisao sam "ne iz zajebancije".
E moj tandaraluta, tako su mi rekli da nema šanse ni mini muzički stub da napravim, pa sam i to uradio... :whistling:
PS. Neko će sad da pomisli da se hvalim, ali samo mrzim kada neko krene da mi pametuje i kaže kako nemam pojma, a ja krv propišao da bih nešto naučio ili uradio.

edit: obrisano je narednih nekoliko postova u kojima sam dokazao da gosn. mašinski inženjer nema pojma, jer tvrdi nešto o stvarima za koje sam kaže da nikad nije ni video u životu. Ali nema veze, on TVRDI!

Poslednja izmena:
'Oćeš ti pojasnim? Prvo moraš da imaš debelog iskustva iz elektronike, pomalo iz mašinstva, mora logika debelo da ti radi, pa plus jedno pet-šest strukovnih oblasti da bi uopšte i mogao da naslutiš o čemu se radi.
A sve sam sam provalio.
I napisao sam "ne iz zajebancije".
E moj tandaraluta, tako su mi rekli da nema šanse ni mini muzički stub da napravim, pa sam i to uradio... :whistling:
Hahahahahahahhaha :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: slusaj kralju ,kakva logika, kakve skole , zavrsio sam masinstvo,saobracaj i tvrdim da je NEMOGUCE napraviti brzinometar(mislim na tebe)!!!!!!!

ja sam volontirala proteklih 2 sedmice,na festivalu kratkog filma.
ochekujem da cje nam dati neku kinticu :)

ako ne daju,svejedno,bar je bilo super iskustvo.
iducja varijanta je da nadjem neki posao tipa sladoled,flajeri,ovo,ono...da ugrabim neku kintu za more (((=

Back