Posao u Rusiji (2)

Koliko uospste para moze da se zaradi u Rusiji posle one depresijacije iz 2014? Rublja je 53% slabija prema evru sad nego u decembru 2013. Mapa prosecnih plata kaze da je plata tamo nesto manja od 500 evra. Znam da imaju par oblasti na kavkazu koje ih vuku nadole. Kolko se pravi u jakim mestima?

Koliko uospste para moze da se zaradi u Rusiji posle one depresijacije iz 2014? Rublja je 53% slabija prema evru sad nego u decembru 2013. Mapa prosecnih plata kaze da je plata tamo nesto manja od 500 evra. Znam da imaju par oblasti na kavkazu koje ih vuku nadole. Kolko se pravi u jakim mestima?

Zavisi od regiona.U nekim ruralnim mestima 20-30hilj. rubalja je solidna plata,u Moskvi naprimer bolje radno mesto i preko 100hilj. Zavisi i od posla,firme...

Pozdrav svima.. Vidim da je skoro nikakva aktivnost na forumu, čak ni oko leganja plate nema obaveštenja :D:D:D
Išao bih da radim u Rusiju, jer na zapadu sa našim pasošem nikako da nadjem ozbiljnu firmu, sve neki naši prevaranti..
Zanima me kakvo je trenutno stanje u Velestroju, ima li posla za tesare, kakve su satnice, jesu li plate uredne i sl.?
Hvala puno...

Pozdrav svima.. Vidim da je skoro nikakva aktivnost na forumu, čak ni oko leganja plate nema obaveštenja :D:D:D
Išao bih da radim u Rusiju, jer na zapadu sa našim pasošem nikako da nadjem ozbiljnu firmu, sve neki naši prevaranti..
Zanima me kakvo je trenutno stanje u Velestroju, ima li posla za tesare, kakve su satnice, jesu li plate uredne i sl.?
Hvala puno...

Losije nego u HR na Jadranu.

Pozdrav svima. Firma Exsitor doo je objavila konkurs, kao posrednik, za posao menadzer ugovora - junior. Zamolio bih clanove ako mogu da pruze neke informacije u vezi navedenog posla, uslova rada, lokacije, plate. Pitam iz razloga sto je oglas sturo napisan, bez mnogo informacija. Unapred hvala

Postovanje i pozdrav dragi ljudi.
Posle duzeg vremena eto i mene ali trazeci savet tj neko iskustvo od vas.
Naime trebao bih ici u maju za Pevek (cukotski ao),radi se aerodrom
u pitanju je Planum-Kipar. Bravarski poslovi.Plata naime tako u razg receno 1800-1900eura neto(sve placeno)
tamo se uplacuje i to u eurima.BTB banka
Pitanje,postoji li neko ko moze ili ko je bio tamo da mi potvrdi ili pojasni to sa Planumom?
hvala

Back