Mala Krsna
Obećava
- Poruka
- 77
Ne razumem, 26 januara otisao gore? Na Sabetu? Pa koliko je radio u januaru? Dan? Dva? Tri? Sta onda ima i da primi? Tih par dana ce mu uplatiti sad sl nedelje kad legne plata, tek je avans bio..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko uospste para moze da se zaradi u Rusiji posle one depresijacije iz 2014? Rublja je 53% slabija prema evru sad nego u decembru 2013. Mapa prosecnih plata kaze da je plata tamo nesto manja od 500 evra. Znam da imaju par oblasti na kavkazu koje ih vuku nadole. Kolko se pravi u jakim mestima?
Hahaha, pa više je mogao zaraditi u BeograduImam starijeg druga koji je radio na građevini u Sočiju za 4godine zaradio je 12.000evra.
Pozdrav svima.. Vidim da je skoro nikakva aktivnost na forumu, čak ni oko leganja plate nema obaveštenja
Išao bih da radim u Rusiju, jer na zapadu sa našim pasošem nikako da nadjem ozbiljnu firmu, sve neki naši prevaranti..
Zanima me kakvo je trenutno stanje u Velestroju, ima li posla za tesare, kakve su satnice, jesu li plate uredne i sl.?
Hvala puno...
Imam starijeg druga koji je radio na građevini u Sočiju za 4godine zaradio je 12.000evra.
Bila plata juce na Sber banci.
Mogao je da.Pa to je mogao da zaradi (ne usteka) u Slovackoj za malo jace od godinu dana...
Pa ovde se u zadnje vreme skupila grupa Velestrojevih radnika i njihovih zena ( ovih drugih je vise), pa i ne cudi sto se pricalo samo o tome...Au pa vi samo Velestroj i plata. Au, gasite to odmah.