Zeljka Darko Jovic
Obećava
- Poruka
- 55
Naravno da ima zena ????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je bas na ramanasci
Kako znas da sam bas na Ramasci? I nisi u pravu (mslim delimicno si u pravu
)...
@Had (perdugo sam na sabettti da znam sve sta i kako) u principu ,raspored gde je ko smesten se pravi pre tvog dolaska (ne znam koliko tacno) ali ,ako imas vezu ili ,ili imas srece i odes sa cokoladom i osmehom u tzv'odel kadrova' ,mogu da te smeste na neko bolje mesto od Ramaske..
Moje neko misljenje je da je najbolja,i to ubedljivo Sabetta, potom Vinci ,etap severni/juzni i na kraju siRomaska,blagi ocaj i uzas po svim pitanjima... kvalitet/raznovrsnost i kvantitet hrane,higijena i prevoz do radnog mesta..
I Sandra,kada ce plata(sta se deseva, vratili su platu iz jednog dela ili ponovo kasni i plata i akontacija (doduse minimalno zakasnjenje ))
P.S: Ima "zenski" naravno,samo ...
Da li je tacno da primaju samo one koji imaju vezu ili je moguce da se prijavim i a
ko sam zdrav i normalan mogu da odem bez veze?[/QUOT nije tacno da primaju radnike samo sa vezom al naravno lakse je ako te neko ubaci ko i svugde
Jeli bila nekome akontacija?
U koliko sati?Ja sam u 15h gledala nista nije bilo. Za sabetu je bila ?Bila akontacija
U koliko sati?Ja sam u 15h gledala nista nije bilo. Za sabetu je bila ?
Valjda ce bude danas i ostslima. Ovaj mesec bas kasne.....