Jel bila akontacija ostalim gradilistima
Nije,a vama jeli uplaceno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel bila akontacija ostalim gradilistima
Nije ni nama kažu neće ni pustiti akontaciju već platu sad kad će to biti neznamNije,a vama jeli uplaceno?
I ja sam tako cula da ce biti plata cela ,mozda sutra ..
Zdravo svima, htjela sam da vas pitam da li neko trazi fizikalce za rad u Rusiji?
Hvala
Pošto nema akontacije ima li priče kad će plata de pomagaj Sandrinja? ????[/
QUOTE]
Nemam pojma mi smo dobili akontaciju 20og a plata se nespominje
Zdravo svima, htjela sam da vas pitam da li neko trazi fizikalce za rad u Rusiji? Hvala
Neprimaju fizikalce u velestroju bar
- - - - - - - - - -
Dobra vecina ljudi koji rade ili su radili u VElesstroju su uglavnom priuceni 'majstori', ljudi koji su radeci sa nekim naucili osnovno pa se koprcaju.Mnogo njih nikad nije videla gradiliste,ali ih je neka muka naterala da probaju.Prijavi se kao tesar,ne zna ekser da zakuca,ili armirac a nikad klesta nije video........Mnogo zavisi od coveka,ako moze da uci radeci,moze i da se uspe.Ja licno znam poslovodju sa osnovnom skolom,majstora stolara koji je do Rusije radio kao konobar,ljudi koji su bili kuvari,popovi...da ti ne nabrajam.
Uvek moze da proba...Pa kako se posreci.
A da li ima jos neka firma osim velestroj, jer oni ne primaju crnogorske pasose?
A da li ima jos neka firma osim velestroj, jer oni ne primaju crnogorske pasose?
sad cu ja da proverim pa jqvljam u 18hNeki kažu bila plata ima li ko informaciju kakvu?
Neki kažu bila plata ima li ko informaciju kakvu?
nista jos za sabetu barNije bila plata još uvek.
Nije ni na Bracku kolega s Kujumbe kaže da su njima bila danas a Sandrice imaš li informaciju kad će biti šta kažu?nista jos za sabetu bar
Na Sabeti definitivno plata nije bila kazu prekosutra..tako kaze moj suprug...sad ce da vidimo koliko je tacnooo....ipak mi je imenjakinja Sandra najtacnija....
- - - - - - - - - -
I ja tu informaciju imam ....sandra da li je tacno da avgust i za septembar uvek kasne sa isplatama
nije tacno prosle god je samo kasnilo zbog kartica ja jos ovaj mes imam da primim sa sabete sledeci mes sa habarovskog dobijamo uplaltu tako da nisam bas u toku kad ce uplata :-(Pa ne baš uvek al prošli mesec je bila 7 plata jel su sad uveli tu akontaciju da moraju dva puta mesečno da uplaćuju pare jel nesme da predje određenu svotu po računu pa moraju da uplaćuju dva puta i sad možda i zbog toga toliko kasne s uplatama
Sad legla za sabetu
Dobra vecina ljudi koji rade ili su radili u VElesstroju su uglavnom priuceni 'majstori', ljudi koji su radeci sa nekim naucili osnovno pa se koprcaju.Mnogo njih nikad nije videla gradiliste,ali ih je neka muka naterala da probaju.Prijavi se kao tesar,ne zna ekser da zakuca,ili armirac a nikad klesta nije video........Mnogo zavisi od coveka,ako moze da uci radeci,moze i da se uspe.Ja licno znam poslovodju sa osnovnom skolom,majstora stolara koji je do Rusije radio kao konobar,ljudi koji su bili kuvari,popovi...da ti ne nabrajam.
Uvek moze da proba...Pa kako se posreci.