Pre svega, pozdrav svima. Sa drugarom razmišljam da idem u Rusiju da radimo. Ali, ne znamo gde ni kako da se prijavimo, niti kome. U pitanju bi bio bilo koji posao koji ne zahteva neki sertifikat/dozvolu (npr upravljanje dizalicom ili čega već ima u Rusiji). Čitam ovde da skoro svi pominjete firmu Velestroj. Mi smo pronašli samo loša iskustva na raznim sajtovima, forumima vezanim za tu firmu, Velestroj Beograd d.o.o od toga da se radi iscepan na -40,50 stepeni, da se preskaču obroci (kojih bi trebalo da ima po 3 dnevno), da mi plaćamo avionske karte (i ako oni kažu da je to njihovo), pa sve do toga da u 12 kvadrata bude po 10 ljudi. Da su uslovi loši, da je wc poljski, udaljen 50-100 metara od mesta spavanja, da postoje samo dve tuš kabine (jedna muška i jedna ženska) na 400-500 ljudi itd. Pa bih zamolio nekoga, a vidim da Vas ima par ovde, da mi malo bolje, ako nije problem naravno, pojasni sve. Od toga kome se tačno javiti u Srbiji, šta treba za prijavu i kakvi su uslovi. Hvala unapred.