Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan.Nova sa ovde.Muz mi radi na Sabetti u zadnje 2 godine,pre toga je radio u Tjumenu.Da prokomentarisem u vezi januarske plate.Cula sam se sa njim sinoc,kaze da ce plata tek sledece nedelje.Imamo sber karticu od jeseni 2015,e sad ne znam koliko znaci on je varilac i radi za Velestroj montaz.Tako mi je rekao sinoc da ce januarsku da primi sledece nedelje.

Dobar dan.Nova sa ovde.Muz mi radi na Sabetti u zadnje 2 godine,pre toga je radio u Tjumenu.Da prokomentarisem u vezi januarske plate.Cula sam se sa njim sinoc,kaze da ce plata tek sledece nedelje.Imamo sber karticu od jeseni 2015,e sad ne znam koliko znaci on je varilac i radi za Velestroj montaz.Tako mi je rekao sinoc da ce januarsku da primi sledece nedelje.

U sredu su neki primili platu sto rade na Sabeta

I ja imam informaciju da ce januarska plata biti u toku sledeće nedelje i moj muž je na Sabeti

Поздрав свима!
Муж ми је у Волгограду, а сад размишља оодласку на Сабету - какви су услови за живот и рад тамо?
Каква је веза са интернетом?

Поздрав свима!
Муж ми је у Волгограду, а сад размишља оодласку на Сабету - какви су услови за живот и рад тамо?
Каква је веза са интернетом?

Nikakva samo wats app i viber i fb donekle ima . leti do 9 stepeni samo u julu kad se otopi sneg pa je ziv pesak okolo hrana kao i svugde radi se po ceo dan ...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back