Sandra8333
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
Tu smo :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se spremam da odem do firme :-(
Mislis da ce nesto hteti da kažu
Kada su nama bili preskočili oktobar, suprug kada je kretao nazad pitao i ljubazni cika na ulazu pozvao tetu sto je upoznata sa platama i ona nam rekla kada ce biti plata i zasto nije bila (a meni verovatno nebi nista rekli nije moja plata)Ma de glupo mi bilo da ulazim i pitam rekli bi ova nije normalna :-)
Kada su nama bili preskočili oktobar, suprug kada je kretao nazad pitao i ljubazni cika na ulazu pozvao tetu sto je upoznata sa platama i ona nam rekla kada ce biti plata i zasto nije bila (a meni verovatno nebi nista rekli nije moja plata)
Vidim promenili naziv firme nesto existor doo
Exitor. I to nije firma nego agencija. Zato nikome vise ne uplacuju radni staz jer se ide preko te agencije...dok se bude moglo. Samo jednom ih nema vise,pa ko ceka platu nacekace se,a ko je vec u Rusiju...doci ce peske.
Pa znam da je agencija al neverujem da ce se to desiti
Nema jos plàte a sutra u rusiji neradni dan :-) to samo kod rusa ima strasno,da im sutra ni banke nerade
E moja Sandra da je do Rusa, plata bi vec bila jer Rusi uplacuju redovno, nego nasi mute vodu,veruj mi...poz
Sest dana decembra i januar
U martu od 25-30 treba februar da bude