Pa proveri opet u toku dana,trebalo bi valjda da bude. Valjda svima uplacuju u isto vreme. Ja se bas ne razumem puno,moj suprug je od skoro gore.Meni nije bila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa proveri opet u toku dana,trebalo bi valjda da bude. Valjda svima uplacuju u isto vreme. Ja se bas ne razumem puno,moj suprug je od skoro gore.Meni nije bila
Pa proveri opet u toku dana,trebalo bi valjda da bude. Valjda svima uplacuju u isto vreme. Ja se bas ne razumem puno,moj suprug je od skoro gore.
Icicu oko 12
Sada mi suprug rekao neki su dobili juce a neki ce danas ili sutraIcicu oko 12
Neuplacuju u isto vreme kad je moj muz bio kuci covek koji radi snjim javio mu da je bila plata a moj muz dobio tek za dva dana posle njega
A bitno je da su poceli uplacivati bas se naceka ja decembar nisam imala posto je bio kuci
Valjda ce biti sutra![]()
Dobar dan.Nova sa ovde.Muz mi radi na Sabetti u zadnje 2 godine,pre toga je radio u Tjumenu.Da prokomentarisem u vezi januarske plate.Cula sam se sa njim sinoc,kaze da ce plata tek sledece nedelje.Imamo sber karticu od jeseni 2015,e sad ne znam koliko znaci on je varilac i radi za Velestroj montaz.Tako mi je rekao sinoc da ce januarsku da primi sledece nedelje.
Dobar dan.Nova sa ovde.Muz mi radi na Sabetti u zadnje 2 godine,pre toga je radio u Tjumenu.Da prokomentarisem u vezi januarske plate.Cula sam se sa njim sinoc,kaze da ce plata tek sledece nedelje.Imamo sber karticu od jeseni 2015,e sad ne znam koliko znaci on je varilac i radi za Velestroj montaz.Tako mi je rekao sinoc da ce januarsku da primi sledece nedelje.
Zar im nije placen taj odmor bar nesto kad su kod kuce?
Ako je preko 4 meseca bio ima ako je ispod i dan nema placeno
A za koju firmu radi tvoj suprug?
Sto mrzim nedelju neradi mi market da mogu da udjem da proveravam stanje na bankomatu ...zamolicu ove u banci da mi pozajme jedan prazan samo za proveru stanja :-D
Ja neki put i kad pazarim proverim tako da ne idem svaki put na bankomat a proveru naplaćuju na bankomat a ako nema sredstava pise ne dozvoljena transakcija
Поздрав свима!
Муж ми је у Волгограду, а сад размишља оодласку на Сабету - какви су услови за живот и рад тамо?
Каква је веза са интернетом?