I ja tada vozim dete u skolu pa cu svratiti do bankomata, a idem po nju oko cetri pa cu svratiti i tada ako ne bude u 12Kad planiras ti danas da ides da vidis da nije bila plata ja cu oko12h
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja tada vozim dete u skolu pa cu svratiti do bankomata, a idem po nju oko cetri pa cu svratiti i tada ako ne bude u 12Kad planiras ti danas da ides da vidis da nije bila plata ja cu oko12h
Nema i ja bilaNema jos plate :-(
Sandrice ti nemas nikakvu informaciju od tvojih znaju li oni sta de nas malo utesi ako nista drug.....![]()
![]()
![]()
Valjda necemo stvarno cekati do 20Nista, ja malopre bila
Ma necemo bice do petog nama rusi uplacujuNista, ja malopre bila
- - - - - - - - - -
Valjda necemo stvarno cekati do 20![]()
Ma necemo bice do petog nama rusi uplacuju
Kazu bila plata za sabetu sad im stizu poruke ako nelazu nisam na sabeti pre;osim sta meni rekose pa eto da vama kazem ako lazu oni mene lazem i ja vas mada sto bi lagali
On je na rezervoarima na sabeti varioc ja sam na kujumbial imam dosta kolega na sabeti s kojama sam bio u tihorecku i ovde na kujumbi pa su presli na sabetu
Ja sad isla nije ni meni, verovatno ce Sutra verovatno pustaju gradilište po gradilište
Ja sad isla nije ni meni, verovatno ce Sutra verovatno pustaju gradilište po gradilište
- - - - - - - - - -
Ako je tacna kec je dobio u ponedeljak da li je juce neko neznam a kujumba danas valjda ce sabeta sutra
Ja sam na kujumbi nps2 nisam jos dobio mozda sutra zna li neko dal ce dvojka skoro da bude na spisku
Ti napisa da si dobio
- - - - - - - - - -
Ako je tacna kec je dobio u ponedeljak da li je juce neko neznam a kujumba danas valjda ce sabeta sutra
Sad mi je javila zena ciji je muz na sabeti da njoj nije bila pa pita. Bila meni cisto i to da znate