Sandra8333
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
Ako si mislio na platu
Ne mislio na men... hehehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si mislio na platu
Ja sad isla nije ni meni, verovatno ce Sutra verovatno pustaju gradilište po gradilište
- - - - - - - - - -
Ako je tacna kec je dobio u ponedeljak da li je juce neko neznam a kujumba danas valjda ce sabeta sutra
Ne mislio na men... hehehe
Pogresile ste ja sam napisao da sam sad cuo se s kolegom da mu je stigla poruka sa sabete da je bila plata tj stigla mu je poruka o uplatiKolko sam ja upucena rusi nama uplacuju rublju
Kolko sam ja upucena rusi nama uplacuju rublju
Evo te poruke samo sto je tastatura probutala "jel" bila meni. Tako da nisam napisao da mi je bila ako sam vas JA ISCIMAO IZVINITESad mi je javila zena ciji je muz na sabeti da njoj nije bila pa pita. Bila meni cisto i to da znate
Ja sad isla nije ni meni, verovatno ce Sutra verovatno pustaju gradilište po gradilište
- - - - - - - - - -
Ako je tacna kec je dobio u ponedeljak da li je juce neko neznam a kujumba danas valjda ce sabeta sutra
Pogresile ste ja sam napisao da sam sad cuo se s kolegom da mu je stigla poruka sa sabete da je bila plata tj stigla mu je poruka o uplati
Ja samo znam da me je vise sramota da ulazim u market da proveravam stanje vise me poznaju radnice po nekoliko puta proveravam stanje
Svi smo ljuti sto plata kasni i niko nevoli da nas neko zeza po pitanju plate ja kad vidim na bankomatu da je bila tek onda kacim ovde...Soryy ako ste zbog mene setale sto nisam mozda lepo napisao nemo se ljutite please
A jel ima neke informacijeNista jos od uplate
A jel ima neke informacije
Jesam oko 3 i nista nije biloMaki da nisi isla na bankomat ja planiram posle 18h
Valjda oce, a ako ne bude do 16 posle neverujem ni da ce biti jer u Moskvi je plus 2h ili 18h A čisto sumnjam da rade duze od 17hNi sad nista ako sutra nebude tesko nama
Da li je neko isao da proverava stanje na racunu
Ok pa javi ja sam jutros isla nije bilo nista