Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo bili u moskovskoj banci u Novom Sadu, a zvali smo i onu u Beogradu. Rekli su nam (isto važi za obe): ne može da se podigne na bankomatu jer ne primaju master kartice. Kurs jeste viši nego u intesi, i tako plaćaju samo ukoliko imaš rublje u kešu i sa njima uđeš u banku da ih promeniš.

Pozz svima na forumu, nov sam ovde, prijavio sam se proslog petka kao gipsar i sad trebam samo da povadim ova dokumenta, i posle cekam da me zovu. Zanima me dali cu pre otici ako imam neku preporuku od nekog tamo koga znam? I zanima me kakva je hrana, posto ne jedem meso.. I jos jedno pitanje, dali neko zna kako se zove ona sekretarica ili psiholog, sta li je vec? Msm da joj ime pocinje na T, zaboravio sam joj ime i pola onog sto mi pricala kad sam bio na razgovor ^.^ :)

Poslednja izmena:
Ja sad isla nije ni meni, verovatno ce Sutra verovatno pustaju gradilište po gradilište

- - - - - - - - - -

Ako je tacna kec je dobio u ponedeljak da li je juce neko neznam a kujumba danas valjda ce sabeta sutra

Ja sam na kujumbi nps2 nisam jos dobio mozda sutra zna li neko dal ce dvojka skoro da bude na spisku

Ti napisa da si dobio

Ja sad isla nije ni meni, verovatno ce Sutra verovatno pustaju gradilište po gradilište

- - - - - - - - - -

Ako je tacna kec je dobio u ponedeljak da li je juce neko neznam a kujumba danas valjda ce sabeta sutra

Sad mi je javila zena ciji je muz na sabeti da njoj nije bila pa pita. Bila meni cisto i to da znate

Ako si mislio na platu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back