Samo o platama pricate....Znate kakva je situacija u Velestroju koji vise ne postoji a pominjete ga,a niste svesni da je to sada samo Agencija Exsitor,,,,Sta ce vam pare?! Da vam trebaju pare trazili biste posao tamo gde ima para,a ne idete u Rusiju samo bi ste bili tamo,da imate o cemu pricati....KOMEDIJA
Verujte mi ljudi od kad ne idem u Rusiju em bolje zivim,em imam vise para i Bogu hvala ne smrzavam se.
- - - - - - - - - -
Strasno....Pa jel bila sama kada je medo napao? Jel si videla sliku?
Svaka cast Jasmine. Covek je 100% u pravu. Velestroj je postao perionica para i silovatelj struke i nista vise od toga.
Vec sa pisao kako lose prodju ljudi koji su fakultetski obrazovani i koji su dobre zanatljie.
Takvi ljudi samo najebu u Velsstroju, je tamo je sve neznalica do neznalice.
Ljudi iz struke nemaju sta da traze u toj firmi.
Glavni rukovodioci gradilista su polupismeni ljudi, koji nigde ne bi mogli da rade, jer nemaju nista vise od srednje skole.
Takvi ljudi odlucuju o svemu u Velesstroju.
Ne mozete ni da zamislite koliko su sujetni i iskompleksirani. Uzas jedan. Cast izuzecima, kojih je vrlo malo.
Nepismeni momci iz Srbije rade kao Masteri, dispeceri itd. i imaju vece plate od fakultetski obrazovanih inzenjera.
To je zato, sto ih je neko doveo.
Nigde na svetu ne mozes da se zaposlis bez reference, a u Velesstroju je sve moguce.
Vec sam napisao da je Velesstroj odlican za neznalice, jer to sto rade tamo u Srbiji nikada ne bi mogli da rade.
Mogli bi da ciste ulicu ili da se zaposle preko neke stranke i da budu leva smetala.
Cak i Srbiji nema mesta za njih.
Da ne pricam o plati koja je prepolvljena.
Racunaju kurs dolara 36 rublje, a sada je oko 80 rublje, sta tu ima vise da se prica.
Svako k je dobar zanatlija ili inzenjer u nekoj oblasti moze da nadje posao u Srbiji.
Kukaju da ne mogu da nadju posao, upravo te neznalice, koje dolaze u Velesstoj, stave beli slem i glume neko ludilo.
Samo neznalice i oni koji ne zele da uce i rade kukaju da nema poslao u Srbiji. To je obicna laz.
Jasmin je super napisao da je Velesstroj obicna KOMEDIJA!!!