Imali ko da nije dobio novembarsku platu sa Sabete?Inace primam na Intezu,hvala unapred.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj muz danas digao vizu sad ceka da ga kontaktiraju za dalje. Nesto su se uskomesali pa ga zovu jel digao vizu i tak, vjerojatno im se zuri. Daj Boze da i njega oce poslat odmah u Moskvu. Inace na ugovoru mu pise Sabetta
Na koji broj da zovem,niko se nejavlja na br.koji imam da nemaju neki novi. Hvala
a sta je tvoj muz po zanimanju
Muz ce raditi nabavu
Opet ja. Sandra mozes ti da mi odgovoris na pitanje kako se sa jamala komunicira sa porodicom. Drug preko koga sam saznao za ovo mi prica da tamo ima i telefona i interneta ali bolje da pitam vas koji ste siguno u kontaktu sa vasima. Cuo sam da na jamalu ima tri gradilista od kojih su dva blizu urengoja a trece daleko i da si tamo odsecen od sveta. Neznam sta je sve tacno a sta nije. Dali bi mi dali rusku karticu za telefon ili mogu i svoj da imam?
kada putujes?
Meni sad uplaceno na sbr karticu 8700din sta li je to :-)
Sandrice jel i ti cekas decembarsku platu?ne moguce da su ti danas samo toliko uplatili mozda ce ti kasnije uplatiti ceo iznos
Proverice komsija kasnije
Nadam se da ces nam javiti ti si nam najpouzdanija informacija za sva pitanja
kad su mu javili
koje je zanimanje
Za yamal neznam nisam u toku sta se desava sa tim gradilistima komsija u pon ide na yamal 1 pa cu cuti kako i sta
Vazi...
Ujutro cu proveriti racun pa javljam
Kako proveravas racun? Da li znas koliko skidaju kad proveravas stanje na racunu?