Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1524698_803121039797003_3668471097226085169_n.jpg
Ova je zena nastradala na Sabeti.

- - - - - - - - - -

Eto,da i ostali vide koji je rizik za j....h 1000e sto se zaradjuje tamo. Pa da li se isplati smrznuti se ili doci u susret sa medvedom?!

Samo o platama pricate....Znate kakva je situacija u Velestroju koji vise ne postoji a pominjete ga,a niste svesni da je to sada samo Agencija Exsitor,,,,Sta ce vam pare?! Da vam trebaju pare trazili biste posao tamo gde ima para,a ne idete u Rusiju samo bi ste bili tamo,da imate o cemu pricati....KOMEDIJA
Verujte mi ljudi od kad ne idem u Rusiju em bolje zivim,em imam vise para i Bogu hvala ne smrzavam se.

- - - - - - - - - -

Strasno....Pa jel bila sama kada je medo napao? Jel si videla sliku?

Da bila je sama posto ohrana koja je trebala tu da bude negde je otisla dok su dosli kasno je bilo al ubili su medveda videla sam slike od ove zene i mrtvog medveda

Ide Božić, idu dani sveti, da se bogat siromaha seti, da obiđe zdrav bolesnoga, da veseo teši žalosnoga, da se sretnik s nesretnikom druži, odbačenom da se ruka pruži, zavađeni svi da se pomire i da LJUBAV BOŽJU svetom šire,da dostojno dočekamo HRISTA i njegovi budemo zaista. SREĆAN BOŽIĆ!

A neznam sta je uplaceno, to samo pretpostavljam

- - - - - - - - - -

Mi smo 30.12 dobili iznos koji se poklapa sa novembrom ali jos uvek neznam sta je uplaceno od ponedeljka rade pa cu da proverim

- - - - - - - - - -

A trebalo je da uplate oktobar i november

Pozz Sandrice,danas su me zvali iz Velesstroja da treba da idem ne na Sabetu kako je prvo rečeno,nego na NPS-1 gradilište,zvali su i kolegu koji je bio na pregledu samnom,možeš mi nešto reći o tom gradilištu,svaka pomoć je dobro došla,sutra im nosim radnu knjižicu,a prvo su rekli da im ne treba,sve ludo tamo:nosijelku::zddm4:

Nije lose kao sto pricaju ako nisi napolji.Hrana vecinom ista vrti se u krug jedno te isto ,imas radnju gde mozes cigqre da kupis mada se nekad desi da nema pa stekas kad ima, ima soka ,slatkisa, MOZES da nosis intesinu karticu pa na nju da kupujes ako kuci ostavljas sbr

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back