- - - - - - - - - -
Eto,da i ostali vide koji je rizik za j....h 1000e sto se zaradjuje tamo. Pa da li se isplati smrznuti se ili doci u susret sa medvedom?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo o platama pricate....Znate kakva je situacija u Velestroju koji vise ne postoji a pominjete ga,a niste svesni da je to sada samo Agencija Exsitor,,,,Sta ce vam pare?! Da vam trebaju pare trazili biste posao tamo gde ima para,a ne idete u Rusiju samo bi ste bili tamo,da imate o cemu pricati....KOMEDIJA
Verujte mi ljudi od kad ne idem u Rusiju em bolje zivim,em imam vise para i Bogu hvala ne smrzavam se.
- - - - - - - - - -
Strasno....Pa jel bila sama kada je medo napao? Jel si videla sliku?
Zovi firmu dok god nebudes zvao neces ni dobiti tako su nama julsku zeznuli
Posle koliko su vam uplatili?
Navodno je plata zavrsila u moskvi i za deset dana wu poslali u firmu
Hvala na info moram da idem da proverim
Pozz Sandrice,danas su me zvali iz Velesstroja da treba da idem ne na Sabetu kako je prvo rečeno,nego na NPS-1 gradilište,zvali su i kolegu koji je bio na pregledu samnom,možeš mi nešto reći o tom gradilištu,svaka pomoć je dobro došla,sutra im nosim radnu knjižicu,a prvo su rekli da im ne treba,sve ludo tamo![]()
Neznam sta te tacno interesuje net imas preko rostelekoma i mts ruske kartice
Hvala ti od srca na informacijama,neznaš možda po koliko nas je u sobi,mislim koliki su ti kontejneri??![]()
Po osam al to su sklopljeni kontejneri napravljeno opstezitije lepo izgleda na slikama i cisto je
Još ovo i neću te više smarati,nemaš možda neku sliku ili gd da pogledam ako ima negde,i hvala ti puno još jednom...Javim se pre polaska,pozz![]()
Meni prikazuje da su postavljene
mariol.stojkovic@madnet.rs pokušaj ovde
Meni prikazuje da su postavljene
mariol.stojkovic@madnet.rs pokušaj ovde
- - - - - - - - - -
Ako nemože,nema veze,biće lepo iznenađenje kada odem,brrrr...
- - - - - - - - - -
Misliš na Face profil??