MARIOL.STOJKOVIC
Zainteresovan član
- Poruka
- 141
Samo pitaj za Bekuta,svi ga znaju. Covek ne menja gradiliste godinama,veran je Sabeti
Salim se. Nego,kakva je situacija trenutno u Veless...?
Iskreno nemam pojma,videću kada odem šta se dešava...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo pitaj za Bekuta,svi ga znaju. Covek ne menja gradiliste godinama,veran je Sabeti
dali neko zna kako je raditi kao moler na jamalu .Za par dana cu tamo prvi put idem
Pozdravlja te Pandza on putuje 11og![]()
Pozz Sandrice,znaš li možda koliko mi je potrebno da ponesem Rubalja,ono bez razbacivanja,i kada ti je suprug dobio akontaciju kada je prvi put otišao,ako se sećaš,mislim posle koliko vremena??Hvala unapred...P.S.-Koliko se može cigareta poneti u Rusku Federaciju??![]()
On sad krece bas u firmu nosi oko 15000rub za dva meseca da ima a nosi odavde tri boksa pa ce videti jos pet da kupi na aerodromu ili urangoju posto trenutno nema cigara tamo
A akontqcije vise nema koliko sam cula da velestroy moskva nedaje
Pozz "kolega",i ja treba za par dana da idem na Sabetu,prvi put,odakle si??![]()
Pozdrav iz Moskve,hotel Gerda.otisao sam u ponedeljak,a cekam avion za Sabettu u nedelju.pravi crnogorski posao.lezis a zaradjujes.sta ima bolje od toga
imali su vezan let a komsija mi je reko kad je leteo 29og da ljudi cekqju u gerdi i do sedam dana na let uzivaj dok mozes na sabeti -5 nije strasnoTakva mi je sudbina.oni su imali vezan let,a nas petorica od ponedeljka camimo cekajuci
Hvala,hvala.docekacu i ja svojih pet minuta
Hvala,hvala.docekacu i ja svojih pet minuta
Pozz za Bekuta,meni su danas javili da idem za 10-tak dana na Sabettu,posle 15 meseci čekanja biće nešto...![]()
Mogli bi i duze da ostanete tu![]()