Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iz krupnja ,mozda smo bili zajedno ako si bio na vozdovcu na lekarskom

Bio batice 12.09 bilo nas je 37 otprilike koliko se sećam,zbog onih brojeva ko je kada na redu...Čekam svaki dan da zovu...

- - - - - - - - - -

A ako odes sad plata ce ti biti novebarska do nove god

Hvala Sandrice na informacijama,to za cigarete znači provereno,može tri boksa da se unese u Rusiju??

Bio batice 12.09 bilo nas je 37 otprilike koliko se sećam,zbog onih brojeva ko je kada na redu...Čekam svaki dan da zovu...

- - - - - - - - - -

Hvala Sandrice na informacijama,to za cigarete znači provereno,može tri boksa da se unese u Rusiju??

Cigarete malo ko nosi iz srbije.ovde je malboro 105r,lm,ld,vinston 75r.,pa ti vidi.na sabeti je sve skuplje,ali zato kupis u moskvi

Rezervna opcija ljudi,trazite posao.Iszo su i mene zvali,viza stigla 01.11. i do sad nista,da bi miljubazni Boban rekao da nista bez zajavke tj da te oni trazeskr. poznanstva i raniji rad u da to priglas moze i da propadne jer kako kaze ima 500ljudi na cekanju pa vi vidite.

- - - - - - - - - -

ja mislim da ce nas pozvati u ovoj sedmici do petka,tako isto su zvali mog drugara i cim su mu trazili potvrdu iz mupa posle petnestak dana je otisao ,tamo je vec mesec ipo dana .pozzz

ja znam ljude koji su trebali da idu na biznis vizu na tri meseca i kojima je priglasenje stiglo u firmu i viza pa su po mesec dana kasnili sa odlaskom i kada odu tamo budu dva meseca ne tri ali ko ide na radnu vizu na sest meseci taj ide odmah cim se dobije priglasenje tako sam ja upucen jer nije isto radna i biznis viza

ja znam ljude koji su trebali da idu na biznis vizu na tri meseca i kojima je priglasenje stiglo u firmu i viza pa su po mesec dana kasnili sa odlaskom i kada odu tamo budu dva meseca ne tri ali ko ide na radnu vizu na sest meseci taj ide odmah cim se dobije priglasenje tako sam ja upucen jer nije isto radna i biznis viza

Moj muz je na sabeti vec dve godine i sad prvi put da je bio ostao 37 dana svaki dan zovu i pomeraju let a inace bude 21 dan

За дупло мању плату ја сам уместо хладног Сибира, Јакутска, Уренгоја..изабрао моју слатку Србију. Сваку вече сам са породицом, топли дом.. до посла неколико км... Није све у новцима....мало већим.. Вама који сте тамо све најбоље желим.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back