Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne zelim nikoga da uvredim,ali da neko bude zadovoljan sa tom hranom to je stvarno smesno. Za dorucak jedna virsla i parce tvrdog sira ili parce kobasice ili pasteta i svaki dan isto.....Za rucak pire krompir,grecka (to je heljda),makarone i pirinac...uz to ide i parce mesa ili preliv od govedjeg gulasa uz neku supu ili corbu. Za veceru isto kao i za rucak. Svaki dan da jedes istu hranu to stvarno ne mozes da budes zadovoljan time. Salata je mesavina svega onoga sto je ostalo od juce. Mnogi muskarci,tj.muzevi to svojim zenama ne pricaju ali veruj mi smuci ti se hrana vec posle par dana. Nakon toga vise ne jedes vec gutas samo kao pas. Guzva ispred kuhinje koliko i u kuhinji,pa sad gledaj npr.da ti je vreme bas kao danas kisovito a da moras 20 minuta da stojis ispred kuhinje dok udjes u kuhinju,a posle jos pola data dok stignes do pulta za hranu. S kad stignes onda ne mozes da se resis sta ces da jeded jer ti se sve to smucilo. A sto se tice smestaja,npr.na Etap imas 12 coveka u sobi. Ako svi rade istu smenu tu nema spavanja vise od 4 sata. Ovaj ustaje ide na pisanje,on ustaje...onaj hrce,onaj prdi,onaj bunca....itd. Na Garadoku ti je 3-4 u sobi. Mesta nema ni da se okrenes a tu suse stvari i sve to. Ja sam bio te nesrece da budem da jednim lesinarom u sobi koji svoje stvari pere jednom mesecno,pa samo dodje s posla skine se i kaci te znojave stvari po zidovima. To smrdi kao iz bacve sa kupusom. A uglavnom takvih ima dosta sto se higijene tice. I da ne pisem dalje.... Ja ne zivim u hotelu sa pet zvezdica ali mi je higijena na prvom mestu. Obrok mogu da preskacem ali da legnem a da se prethodno ne istusiram e to ne mogu.
У вези хране што пишеш то је истина. Класика верујем тако на свим градилиштима. Дијареја редовна појава. Погледајте кашике наводно чистеа увек на њима бело-сиви слој људи редовно пре јела бришу салветама али џабе. Прича ми другар који је радио у Русији да су знали за 4-ицу који су имали сиду и увек су избегавали да пију воду из њихових флаша.

Још једна ствар а то је пушење по собама непушачи најебу само тако. Зими најгоре отвараш прозор а онда прехлада таман отуширали се људи.

Cao ljudi :) ...nova sam na forumu.Da li neko moze da mi kaze kakva je situacija na Sabeti kako je tim ljudima tamo.Ispratila sam prijatelja da radi u pre dve nedelje.Na gradilistu nema interneta pa se bas retko cujemo.A i kada se cujemo iskrno mislim da mi ne prica istinu da ja ne bih bila tuzna :(.Hvala u napred svima...

Pozz ljudi,samo da vam javim bio sam juče na još jednom pregledu u V.Stepe,bilo nas je jedno 40-tak...Svašta može da se čuje od likova koji su bili tamo,i opet idu,ali dok sam ne doživiš to,to nije to...Kao i u svakoj firmi i poslu,ima dobrih i loših stvari,pa sad videćemo...:mafijas:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back