Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na Sabetti su dobili junsku platu jos pre mesec dana. Kartice se rade za sve, bez obzira sto nisu potpisali ugovore. Potpisace ih prilikom preuzimanja. Sigurno ce stizati u etapama. Na Sabetti nas ima par hiljada...

Cega vas na Sabeti ima par hiljada???!!!!! Rusa,Belorusa,Burijada i Kirkiza to da...a Srba par hiljada vise ni u firmi nema a ne na Sabeti....I svi oni su drugacije placeni od nas,tj.Velestroj Montaz.

Pozdrav,
Nov sam i zanima me da li Velestroj prima nove radnike,da li je neophodno prethodno iskustvo u obavljanju istih poslova i kolike su prosecne plate i koji profili ljudi se traze za rad ?
Evo ovako prijatelju da ti ja objasnim...Oni bez iskustva uglavnom najbolje prolaze. Satnica im je 5$,a oni sa visegodisnjim iskustvom imaju od 5.30-6$ i mnogo vecu obavezu. Tako da ces ti extra dobro da prodjes i neces imati glavobolju. Pustis mozak na kuliranje i zaradices mozda 20-tak hilj.samo manje od nekoga sto se tim poslom bavi celog zivota. A veruj mi da u firmi ima takvih sve vise i vise,pa cak i poslovodja koji nemaju pojma da gledaju u papire. Samo napred,prijavi se u firmi neces nista da izgubis...i onako je firma vec pri raspadu. A traze se sve kvalifikacije. Ja ti predlazem da se prijavis za pocetak za poslovodju....lako ces da doguras i do direktora a mozda i budes Rokijeva desna ruka....

- - - - - - - - - -

A sad jedno ozbiljno pitanje za one koji znaju....Da li Beometal Stroju bude isto uplaceno kao i Velestroju Montaz,tj.radnicima ove dve firme? I kako je ostalo za uplatu,kako i koliko racunaju dolar rublju i rublju dinar?

Ne uzimaju proviziju kada dises novac u banci ,kad placas u prodavnici i kada dizes pare na njihovim bankomatima a placas ako placas racune u posti ili drugoj banci i ako dizes na bankomatima drugih banaka i jos ne placas ukada dizes na multikardu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back