Sandra8333
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
A na kojim racunima je uplacena plata ovim novim ili...?
Na sbr kartice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A na kojim racunima je uplacena plata ovim novim ili...?
Negde ih i nedobijes![]()
a jel velesstroj bar isplati sve
Sandra znači mah u banci intesi 40000 din dva puta po 20000.?
Svasta i koliko si pukla na proviziji
to je najčudnije ništa..ali svratila sam do banke i ova na šalteru mi je rekla da zapravo sber banka odlučuje o provizija svojih kartica...nista mi nije jasnoSvasta i koliko si pukla na proviziji
to je najčudnije ništa..ali svratila sam do banke i ova na šalteru mi je rekla da zapravo sber banka odlučuje o provizija svojih kartica...nista mi nije jasno
- - - - - - - - - -
Ne uzimaju
Pa pre tri meseca nisu uzimali ptoviziju na sber bankomatu pa su odjednom uveli 6%
Bila plata?
Na Sabetti su dobili junsku platu jos pre mesec dana. Kartice se rade za sve, bez obzira sto nisu potpisali ugovore. Potpisace ih prilikom preuzimanja. Sigurno ce stizati u etapama. Na Sabetti nas ima par hiljada...
Da li neko ceka uplatu u Intesi?
Pa sigurno se nisu potukli zbog plate a ni zbog radnika,vec zbog sebe...zbog polozaja.Na kojumbi su zabranili prekovremen rad,prave spisak ko će kući ko na jamal ko na savetu...ko dodje ranije na ručak ili posao pet min prete da će da ga stave na spisak za jamal,juče se dvoje poslovođe potukli....pozz eto toliko trpe naši muževi....
Ja bar je tako receno na sabetti da ce julska na intesu
Evo ovako prijatelju da ti ja objasnim...Oni bez iskustva uglavnom najbolje prolaze. Satnica im je 5$,a oni sa visegodisnjim iskustvom imaju od 5.30-6$ i mnogo vecu obavezu. Tako da ces ti extra dobro da prodjes i neces imati glavobolju. Pustis mozak na kuliranje i zaradices mozda 20-tak hilj.samo manje od nekoga sto se tim poslom bavi celog zivota. A veruj mi da u firmi ima takvih sve vise i vise,pa cak i poslovodja koji nemaju pojma da gledaju u papire. Samo napred,prijavi se u firmi neces nista da izgubis...i onako je firma vec pri raspadu. A traze se sve kvalifikacije. Ja ti predlazem da se prijavis za pocetak za poslovodju....lako ces da doguras i do direktora a mozda i budes Rokijeva desna ruka....Pozdrav,
Nov sam i zanima me da li Velestroj prima nove radnike,da li je neophodno prethodno iskustvo u obavljanju istih poslova i kolike su prosecne plate i koji profili ljudi se traze za rad ?
I ja čekam uplatu preko inteze.Sandra 8333 imas li kakvih informacija u vezi plate?Ja bar je tako receno na sabetti da ce julska na intesu