Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam trebao ovih dana da idem za Piter preko izvesnog Dusana Marjanovica dobri su uslovi bili 6 dolara, smestaj i jedan obrok, ali kada sam se cuo sa gazdom ispostavilo se da ne idemo za Piter nego za Moskvu i nemam placeno ni smestaj ni hranu nego samo avionsku kartu i dnevnica 4000 rubalja i naravno da sam odustao

Poslednja izmena:
Nije vezano za Rusiju ali da kazem, dobio sam informacije od Marije Bukse koja salje za Katar da ce da prima prijave krajem avgusta

Postovani,

Hvala vam na interesu. Nove prijave primati cu krajem augusta pa vas molim da se javite tada, trenutacno nemamo viza a i mhesec je godisnjih odmora pa smo stopirali dovođenje grupa.

Srdačan pozdrav
Sent from my Samsung device

Pozdrav ljudi,da vas obavestim da me jutros zvala teta iz Velesstroja da u Ponedeljak 17.08 idem u Maglajsku na lekarski,znači tačno godinu dana sam čekao...Rekla mi je da krajem Oktobra idem u Sabetu,na 6 meseci,satnica 5$,pa sad videćemo,dok ne vidim kartu više ništa ne verujem...:banovati:

Ja sam cula za tu firmu jedan covek iz mog mesta radi za njih vec sedam god.vec duze vreme je samari platu neznam koliku ima al znam iz price od njegove zene da znaju da zezaju sa isplatom ko i velestroy al uvek bude isppacena
Ако га некад сретнеш питај га да ли примају раднике. Хвала унапред.

Pozdrav ljudi,da vas obavestim da me jutros zvala teta iz Velesstroja da u Ponedeljak 17.08 idem u Maglajsku na lekarski,znači tačno godinu dana sam čekao...Rekla mi je da krajem Oktobra idem u Sabetu,na 6 meseci,satnica 5$,pa sad videćemo,dok ne vidim kartu više ništa ne verujem...:banovati:
Годину дана хехе... нек ти је са срећом колега.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back