Sandra8333
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
Nema pojma on je kuci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Na kojumbi leglo po sedam hiljade dinara nekima i manje,kao da se neko zeza sa radnicima,ljudi pukli...
Hvala na odgovoru, meni je suprug otputovao preko Beo metal stroja pre 3 dana ,pa neznam da li je poznato da li se preko njih dobija avans?
Oni u Beometalu su pominjali avans ali su ostali nedoreceni

Ако га некад сретнеш питај га да ли примају раднике. Хвала унапред.Ja sam cula za tu firmu jedan covek iz mog mesta radi za njih vec sedam god.vec duze vreme je samari platu neznam koliku ima al znam iz price od njegove zene da znaju da zezaju sa isplatom ko i velestroy al uvek bude isppacena
Годину дана хехе... нек ти је са срећом колега.Pozdrav ljudi,da vas obavestim da me jutros zvala teta iz Velesstroja da u Ponedeljak 17.08 idem u Maglajsku na lekarski,znači tačno godinu dana sam čekao...Rekla mi je da krajem Oktobra idem u Sabetu,na 6 meseci,satnica 5$,pa sad videćemo,dok ne vidim kartu više ništa ne verujem...![]()
Ако га некад сретнеш питај га да ли примају раднике. Хвала унапред.
Годину дана хехе... нек ти је са срећом колега.
Slabo placaju,kao i Velestroj.Na crno se radi,dolazi se jednom mesecno kuci na presek,isplata na rukeDa li je taj Bisa iz ALKE++ siguran za posao da li neko ima iskustva sa njim
Toooooo Sandra:-) Jos da saznamo dal ce biti 20% il 30% :-(Da vas obavestim da je tacno da se posle 4mesecana Sabetti ima placeno 21dan godisnjeg