Ljudi batalite platu znamo svi da pre desetog nema nista, nego jel razmisljate gdecete tu plstu kad stigne? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi batalite platu znamo svi da pre desetog nema nista, nego jel razmisljate gdecete tu plstu kad stigne?![]()

Слаба вајда данас!!!ништа сигурно,!!јбг!
iskreno,nisam ti ni verovala bas..
Ponedeljkom krece prica "plata sutra li u sredu",a kada prodje sreda,onda "plata u petak" i tako vec nedeljama.Pa onda ubodemo jednom u dva meseca
Mada bi i mi trebali da dobijemo po 220 dolara jer su radnici odjavljeni svi iz firme 27.05
Al iskreno, psovke i vredjanja nisu u redu al izrecene su u trenutku besa zbog sutrasnjeg dana koji dolazi i obaveza koje zavise od novca ali da mi ne kukamo za platom, ne znam da li bi uopste neko nesto i pisao,iskreno...pozdrav
Moj muz upravo napusta Samaru,pa onda Moskvu,pa celu Rusiju,i posle 6 ipo meseci veveras sleve u BG tojeat KUCI'
- - - - - - - - - -
Malo sam pobrkala slova,al sam srecna,nema veze!!
odkud znas da nece biti danas?Nece biti danas 100%
I mi volimo kad zena vili stikle ali samo stikle..Pare,pare,pare,volim samo pare . . i stikle . . .
- - - - - - - - - -
Hvala Bojane,vec sam ulogovana i to radim!!

oooooo pa neka je sa srecom, al ce biti slavlja za sve pare, ako ako, samo uzivajte.......Pare,pare,pare,volim samo pare . . i stikle . . .
- - - - - - - - - -
Hvala Bojane,vec sam ulogovana i to radim!!
odkud znas da nece biti danas?
- - - - - - - - - -
I mi volimo kad zena vili stikle ali samo stikle..![]()
- - - - - - - - - -
oooooo pa neka je sa srecom, al ce biti slavlja za sve pare, ako ako, samo uzivajte.......![]()
sta kaze kakvi su utisci hoce se vracati ponovo?
Znaci ponedeljkom nema uplate.Retko kad uplate ponedeljkom