zaboravih da napomenem da su mu rekli da odmah dobija vizu na 6 meseci.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napokon na kojumbi počeli ugovori da se potpisuju,muž ga je potpisao jeeee
Dohodak 4000rubalja,isplaćuje se satnica u rubljama,i plata u ugovoru piše prava radnika,prava firme,ali plata i satnica se ne pominje,kada je suprug pitao pošto još mu nisu povećali satnicu, rečeno mu je da sutra ode do ofisa i da ko nije imao povećanje imaće,ali da će biti utvrđivao ocenama poslovođe,tako da o parama, satnici i plati ništa on je potpisao za moskvu a bio je za vel bg,pozz
- - - - - - - - - -
I da, radni staž uplacujemo sami kada nam oni uplate
Sandra,na koji vremenski period je taj ugovor?Sutra će se valjda više znati, kada bude pričao sa njima,piše.da.imaju plaćeni odmor u trajanju.od 28kalendarskih dana..imam slikan ugovor,ali ne njemu nema mnogo šta bi.nam u potpunosti objasnilo sve što nas interesuje
Znam da je on radio za energoprojekt ovde u srbiji i tako otisao u rusiju,a jeste vi radili mozda za velestroy

pozdrav znate li kome treba da se obratim da bi se videle moje poruke? vidim da ste dugo ovde pa mozda mi mozete pomoci
oni su jos redovniji sa uplatamaovde sam nova,sa istim problemima i nejasnocama.Suprug je pre dva meseca otisao za Rusiju,mnogoooo daleko i tek kada su dosli tamo potpisali su ugovore ali sa Velestroj Moskva.I sad ispada da ni posle dva meseca nisu dobili platu,jer navodno im tamo u nekoj banci otvaraju racune.meni je sve to jakooooooo sumnjivo.Da li bilo ko ima bilo kakve informacije o tome
A kako to funkcionise? Njima plata legne na racun u rusiji? A ovde nista? Moj muz je daleko od civilizacije,tako da ne postoji mogucnost da nam posalje u srbiju