Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ocigledno prva poruka nije prosla.
dobar dan svima. nov sam ovde i interesuju me neke informacije jer sin treba da mi krene za Rusiju. naime prekjuce je zavrsio lekarske preglede, zatim bio je na potpisivanju nekog ugovora u firmi kao i na potpisivanju necega u ambasadi rusije. ponuili su mu (zbog njegovih vestina, da ne kazem znanja) da zavrsi neke kurseve u srbiji (sto je i odradio), zatim da ide u centralu firme 21 dan na obuku, i nakon toga da putuje u Moskvu da radi u administraciji. moze li mi neko reci nesto vise o tome?
hvala

Dohodak 4000rubalja,isplaćuje se satnica u rubljama,i plata u ugovoru piše prava radnika,prava firme,ali plata i satnica se ne pominje,kada je suprug pitao pošto još mu nisu povećali satnicu, rečeno mu je da sutra ode do ofisa i da ko nije imao povećanje imaće,ali da će biti utvrđivao ocenama poslovođe,tako da o parama, satnici i plati ništa on je potpisao za moskvu a bio je za vel bg,pozz

- - - - - - - - - -

I da, radni staž uplacujemo sami kada nam oni uplate

Dohodak 4000rubalja,isplaćuje se satnica u rubljama,i plata u ugovoru piše prava radnika,prava firme,ali plata i satnica se ne pominje,kada je suprug pitao pošto još mu nisu povećali satnicu, rečeno mu je da sutra ode do ofisa i da ko nije imao povećanje imaće,ali da će biti utvrđivao ocenama poslovođe,tako da o parama, satnici i plati ništa on je potpisao za moskvu a bio je za vel bg,pozz

- - - - - - - - - -

I da, radni staž uplacujemo sami kada nam oni uplate

Ovo je sad malo zbunjujuce kad satnice nema u ugovoru.Razumem da se placa u rubljama,a dal kako ce racunati Rublju u odnosu na dolar?Ista znaci to da ce satnicu formirati sefovi,jel to znaci da moze biti i manja od.onog sto je obecano u Bg?

- - - - - - - - - -

Sutra će se valjda više znati, kada bude pričao sa njima,piše.da.imaju plaćeni odmor u trajanju.od 28kalendarskih dana..imam slikan ugovor,ali ne njemu nema mnogo šta bi.nam u potpunosti objasnilo sve što nas interesuje
Sandra,na koji vremenski period je taj ugovor?

ovde sam nova,sa istim problemima i nejasnocama.Suprug je pre dva meseca otisao za Rusiju,mnogoooo daleko i tek kada su dosli tamo potpisali su ugovore ali sa Velestroj Moskva.I sad ispada da ni posle dva meseca nisu dobili platu,jer navodno im tamo u nekoj banci otvaraju racune.meni je sve to jakooooooo sumnjivo.Da li bilo ko ima bilo kakve informacije o tome

ovde sam nova,sa istim problemima i nejasnocama.Suprug je pre dva meseca otisao za Rusiju,mnogoooo daleko i tek kada su dosli tamo potpisali su ugovore ali sa Velestroj Moskva.I sad ispada da ni posle dva meseca nisu dobili platu,jer navodno im tamo u nekoj banci otvaraju racune.meni je sve to jakooooooo sumnjivo.Da li bilo ko ima bilo kakve informacije o tome

Svi koje rade u velestroyu su cekali na prvu platiu 2-3 meseca ,jeste da kasni al je dobijes sigurno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back