Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne uklapa mi se ovi nikako,Bekut.Kad su me zvali iz firme,rekli su mu sa je satnica sa sve sibirskim dodatkom od 30% iznosi 5,60usd i iz toga vidim da mi je osnovna satnica 4,32 i kada pomnozim tih 4,32x1,2x55x1,9=540din?
Onih 1,2 pretpostavljam da je tih 20% sib.dodatka pa pretpostavljam da je u tom problem jee nije 30% kako su rekli.Da li su jos nekom rekli da je na sabeti 30%?

4.32 je satnica onima koji su duze u firmi a oni koji prvi put idu sad je 4 ,4.32 sa 20 % izadje 5.18 a sa 30% 5.60 to ti je to i bolje nego sto je bilo mada kad pretvoris iz rublje dodje ista kao i sad

4.32 je satnica onima koji su duze u firmi a oni koji prvi put idu sad je 4 ,4.32 sa 20 % izadje 5.18 a sa 30% 5.60 to ti je to i bolje nego sto je bilo mada kad pretvoris iz rublje dodje ista kao i sad
Hvala na odgovoru,Sandra,mada mi je i dalje nejasno u vezi tog sibirskog dodatka.Ovde sam procitao da je satnica x 20% i da ima na oglasnoj tabli na sabeti to,a u firmi nam kazu 30% je dodatak.Da li ti je muz potpisao novi ugovor?

Ja sam proverio,ali kao sto se u sali kaze"neki nemate,a neki i imamo"
Naravno da su satnice od-do,neko zna a neko bas i ne.neko ide prvi put,a neko15-ti.
Sve u svemu,bitno je da se radi,a na kraju i zaradi
Ako je tako,drago mi je.Mada,mene kad su zvali,rekli su mi da mi je satnica 5,60 dolara,al tek kad sam pitao da li je to sa sibirskim dodatkom,onda mi je odgovorila da jeste sa 30% sibirskim dodatkom

nazalost plata je 99 posto u utorak

Izvini al da te pitam jel znas mozda kad ce drugi deo majske i junska plata...posto vidim da si za ovo bio u pravu ,pa mozda si dobro informisan...pozdrav

- - - - - - - - - -

Ako je tako,drago mi je.Mada,mene kad su zvali,rekli su mi da mi je satnica 5,60 dolara,al tek kad sam pitao da li je to sa sibirskim dodatkom,onda mi je odgovorila da jeste sa 30% sibirskim dodatkom

Pa to ti je malo,moj muz je imao 7,20 sa 20% dodatka,pre smanjenje plate,a sad kazu da je povecana,tj. vracena na staroraspitaj se ti,,trebalo bi da je vise..pozdrav...i mislim da bi vec trebalo da pocnemo da kukamo za petak,gde ste drugari :worth:

Poslednja izmena:
Drugari,lepo vas je citati jer svi delimo bukvalno iste muke i isti hleb jedemo i drsgo mi je da postoji ovaj forum da se svi kao pojedinci,kao jedinke ne bi osecali usamljeno.Ovako lepo je podeliti i svoju muku sa ostalima koji imaju isti problem-kasni plata itd,mada bih mnogo lepse bilo podeliti zadovoljstvo.Mozda nisam preterano pismen,al valjda cete shvatiti sustinu-Hvala sto postojite

Ovo je super receno,svaka cast,i ja tako mislim.nekako kad sam ovde na forumu kao da sam jednim delom sa mojim muzem koji mi mnogo nedostaje,kao naravno i vama vasi muzevii.... ovako nesto,sto je napisao robotnik gok pavlik moze da napise samo neko ko je u dusi dobar covek .pozdrav

Poslednja izmena:
Izvini al da te pitam jel znas mozda kad ce drugi deo majske i junska plata...posto vidim da si za ovo bio u pravu ,pa mozda si dobro informisan...pozdrav

- - - - - - - - - -

Pa to ti je malo,moj muz je imao 7,20 sa 20% dodatka,pre smanjenje plate,a sad kazu da je povecana,tj. vracena na staroraspitaj se ti,,trebalo bi da je vise..pozdrav...i mislim da bi vec trebalo da pocnemo da kukamo za petak,gde ste drugari :worth:

Gordana,isti sam slucaj kao tvoj muz,dok nisu smanjene satnice imao sam 7,20 dolara sa sibirskim dodatkom od 20%,a posle onih smanjenja imao sam osnovnu satnicu 4,32.Tako da sa sibirskim dodatkom od 30% imam 5,60,tako teta kaze,pa iz toga vidim da satnice nisu vracane nista?Jel ima nesto zvanicno o tome?

Gospodo, da li Vas je muka naterala na rad u vukojebini-jeste,onda samo napred stisnite zube,dusu zakljucajte a sve lepo u Vama podelite onima koje volite.
Cilj-vratiti se ziv i zdrav i biti ponosan na sebe i ono sto si ostvario.

Gordana,isti sam slucaj kao tvoj muz,dok nisu smanjene satnice imao sam 7,20 dolara sa sibirskim dodatkom od 20%,a posle onih smanjenja imao sam osnovnu satnicu 4,32.Tako da sa sibirskim dodatkom od 30% imam 5,60,tako teta kaze,pa iz toga vidim da satnice nisu vracane nista?Jel ima nesto zvanicno o tome?

Pa ne znam,rekli su mu od 1.jula ,sad nam ostaje samo da cekamo julsku platu pa ce mo videti pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back