Sandra8333
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
A od ugovora jos nista neki se i vracaju kuci sto su na biznis vizu a ugovor nisu ni potpisali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A od ugovora jos nista neki se i vracaju kuci sto su na biznis vizu a ugovor nisu ni potpisali
Prijatelju, niko te bez ugovora nece poslati u rusiji, pogotovo ne u velestroju, ja sam bio sad na sabeti, zavrsio sam ugovor i dosao kuci. Firma je ok jeste da kasni plata, ali sto ja primim platu tamo za mesec dana neko u srbiji nema za 5 meseci, a i onaj kome to neodgovara nemora da ide, ne ko nikog netera.
Da,i ja pricam za VelestrojAman ljudi, ja sam samo reko da u velestroju od kad ja tamo radim a radim tri godine, niko od tad do sad nije otiso bez ugovora, znaci pricam za velestroj. Idem sad treceg pa cu videti sta se desava.?
sto brate nema sanse,? A i valjda im je kraj ovog meseca neki rok?Nema sanse da ce junska plata biti tako brzo a majska je bila prosle nedelje.
sandra a ti nam dodjes ovde kao naj pouzdanija informerka, ili bar me zelimo da tako bude?Po mojim sutra![]()
ej sandra bog ti zdravlja dao i srece, daj boze da bude tako ja je cekam ko ozeblo sunceMeni muz reko da su im rekli da ce do 31og uplatiti pa se nadam a rekli su da dobijamo uplate kad i velestroy moskva sad kad nam je bila iplacena druga polovina majske bila je i akontqcija velestroy moskva a i oni sutra treba da dobiju junsku platu
ej sandra bog ti zdravlja dao i srece, daj boze da bude tako ja je cekam ko ozeblo sunceako bude sutra idemo svi sa foruma na kafu negde, gde vama odgovara.
ma nek ide samo neka bude plata, a i kad sam reko kafa, nisam mislio da je pijemo u interkontiju, ili hajatu, nego u nekoj kafanici, uz pivo i zivu zikuPa taman ce ti za kafe otici plata jer bice uz to i neko pice...![]()