Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A od ugovora jos nista neki se i vracaju kuci sto su na biznis vizu a ugovor nisu ni potpisali

zna se kolko je pouzdan i sta moze da donese rad bez ugovora,svi oni prevareni ljudi koji su radili u Rusiji su radili bez ugovora,poslodavac maltene nema nikakvih obaveza prema radniku moze da iaplati zaradu a moze i da je ne isplati,kome radnik da ga tuzi,i sa ugovorima nekada ide kilavo a tek bez njega...zato mi moramo da budemo oprezni...pozdrav svima...

Prijatelju, niko te bez ugovora nece poslati u rusiji, pogotovo ne u velestroju, ja sam bio sad na sabeti, zavrsio sam ugovor i dosao kuci. Firma je ok jeste da kasni plata, ali sto ja primim platu tamo za mesec dana neko u srbiji nema za 5 meseci, a i onaj kome to neodgovara nemora da ide, ne ko nikog netera.

Prijatelju, niko te bez ugovora nece poslati u rusiji, pogotovo ne u velestroju, ja sam bio sad na sabeti, zavrsio sam ugovor i dosao kuci. Firma je ok jeste da kasni plata, ali sto ja primim platu tamo za mesec dana neko u srbiji nema za 5 meseci, a i onaj kome to neodgovara nemora da ide, ne ko nikog netera.

Ma sta mi to naprica...niko te nece poslati u Rusiju bez ugovora,pa seti se makar ako si ista upucen nije li nasa vlada slala avion po prevarene radnike u Rusiju,to je jedan slucaj a koliko ih je jos bilo...ti bio na sabeti,koliko puta...i ko je rekao da velestroi nije isplatio svoje radnike...ja sam samo rekla da rad bez ugovora o radu nije dobar za radnika...moj muz je druze osam godina u Rusiji i nikada nije radio bez ugovora,bilo je sitnih nedostataka ali je uvek svoje pare sve naplatio...upravo u velestroju...ti svoje (ne)iskustvo zadrzi za sebe ili ga podeli sa nekim ko ga ima manje od tebe...nemoj da se ljutis ali tako je to...pozdrav i ubuduce dobro citaj postove pa onda komentarisi...

Koliko je sad ljudi otislo bez potpisanih ugovora??? Prekljuce sam isla u firmu da dam paket coveku koji ide za sabetu i covek se iznenadio da nije nista potpisao uzeo samo kartu i pasos u firmi i rekli mu na gradilistu ce potpisati ugovor kao i svi ostali sto cekaju na taj ugovor svaki dan pricaju da ce uskoro potpisati

Moj muz je otisao u aprilu i u firmi je pre polaska potpisao ugovor.Pitala sam ga za ove nove ugovore sto treba da se potpisu na gradilistu i rekao je da ih niko ni ne spominje i jos je pitao nekog sefa i ovaj mu je rekao da ce oni ostati pod starim ugovorima do kraja.Nece im otvarati racun u sbr banci,sve ostaje po starom,bar za njega i ostale koji su u Bg potpisali.

Meni muz reko da su im rekli da ce do 31og uplatiti pa se nadam a rekli su da dobijamo uplate kad i velestroy moskva sad kad nam je bila iplacena druga polovina majske bila je i akontqcija velestroy moskva a i oni sutra treba da dobiju junsku platu

Meni muz reko da su im rekli da ce do 31og uplatiti pa se nadam a rekli su da dobijamo uplate kad i velestroy moskva sad kad nam je bila iplacena druga polovina majske bila je i akontqcija velestroy moskva a i oni sutra treba da dobiju junsku platu
ej sandra bog ti zdravlja dao i srece, daj boze da bude tako ja je cekam ko ozeblo sunce ;) ako bude sutra idemo svi sa foruma na kafu negde, gde vama odgovara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back