Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sretno na Sabeti
Ne uklapa mi se ovi nikako,Bekut.Kad su me zvali iz firme,rekli su mu sa je satnica sa sve sibirskim dodatkom od 30% iznosi 5,60usd i iz toga vidim da mi je osnovna satnica 4,32 i kada pomnozim tih 4,32x1,2x55x1,9=540din?
Onih 1,2 pretpostavljam da je tih 20% sib.dodatka pa pretpostavljam da je u tom problem jee nije 30% kako su rekli.Da li su jos nekom rekli da je na sabeti 30%?

Evo i mene teta iz velestroja obradovala.za sabetu u cetvrtak.vidite da se isplati cekanje.zavisi kako ko gleda na to.vidimo se u oktobru.svima sve najbolje

Pozdrav... Moj tata ide isto za sabetu i u cetvrtak uvece putuje. Htela sam da vas pitam da li ste bilo tamo da radite i ako jeste kakvo je vreme tamo? Kakva je hrana i smestaj i signal i internet? U koliko Vi sati putujete? Hvala puno.. Srecan put...

Pozdrav... Moj tata ide isto za sabetu i u cetvrtak uvece putuje. Htela sam da vas pitam da li ste bilo tamo da radite i ako jeste kakvo je vreme tamo? Kakva je hrana i smestaj i signal i internet? U koliko Vi sati putujete? Hvala puno.. Srecan put...

Sad idem treci put.vreme je sad isto kao nasa kasna jesen.kisa,temperatura 5-10 stepeni.hrana i smestaj uobicajeni,nista lose i posebno.signal za mob.solidan,ali internet slab(bar je tako bilo).ma,naviknuce se sigurno.neka me potrazi i pita ko je Bekut

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back