gordana123
Zainteresovan član
- Poruka
- 210
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Legla plata na račun pola
Evo po drugi put u 30 minuta je legla uplata,sada mi nije jasno dali je u ovome i onih 200 dolara sto ce se dobiti na platu.
Meni je leglo pola plate u dve poruke
Pola plate al u dve poruke ako si imala pola plate 100hilj po 50hilj x2
sretan put komso
Sretno na SabetiNije greska.satnica x1.2 x 55=330rubalja x1,9=650din/sat
Ne uklapa mi se ovi nikako,Bekut.Kad su me zvali iz firme,rekli su mu sa je satnica sa sve sibirskim dodatkom od 30% iznosi 5,60usd i iz toga vidim da mi je osnovna satnica 4,32 i kada pomnozim tih 4,32x1,2x55x1,9=540din?Sretno na Sabeti
Evo i mene teta iz velestroja obradovala.za sabetu u cetvrtak.vidite da se isplati cekanje.zavisi kako ko gleda na to.vidimo se u oktobru.svima sve najbolje
Pozdrav... Moj tata ide isto za sabetu i u cetvrtak uvece putuje. Htela sam da vas pitam da li ste bilo tamo da radite i ako jeste kakvo je vreme tamo? Kakva je hrana i smestaj i signal i internet? U koliko Vi sati putujete? Hvala puno.. Srecan put...
Sad idem treci put.vreme je sad isto kao nasa kasna jesen.kisa,temperatura 5-10 stepeni.hrana i smestaj uobicajeni,nista lose i posebno.signal za mob.solidan,ali internet slab(bar je tako bilo).ma,naviknuce se sigurno.neka me potrazi i pita ko je Bekut
Gde ste zenske..trosite pare..ccccc.![]()