a beometal stroj dali to vazi i za njih i na kojim gradilistima je stiglo obavestenje?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nps1 vise informacija cemo dobiti za koji dana beometal stroj dali to vazi i za njih i na kojim gradilistima je stiglo obavestenje?
Bila uplata danas al za Velestroy moskva
Kako izgleda gradiliste na kojumbi gnps1,kako je leti mislim na temperaturu i uslove pozdrav
Opet ce plata biti oko 10og cim moskva kasni,pre ne verujem
nazovi firmu da pitas gde je da li imaju net tamoMoj muz je krajem juna prebacen sa nps1 Novi Urengoj na gradiliste udaljeno oko 100km, ne znam naziv. Javio se porukom kada je stigao da je dobro i od tada se nije javljao. Ima i rusku i mts karticu i nedostupan je. Da li neko zna koje bi to gradiliste bilo i da li su telefonske veze u prekidu?
Nova sam na forunu, valjda sam ispravno poslala poruku![]()
Zdravo svima. Da li neko zna nesto o gradilistu u sabati? Da li ima interneta tamo? Ako znate nesto o tom gradilistu i ako imate neki savet puno bi mi znacilo... hvala
Da li neko zna koliko prodje vremena kada stignes na gradiliste do potpusivanja ugovora,jer je proslog puta potpisao u bgu,a sada treba na gradilisti,ali nije.
Jutros me zvali iz firme i rekli ovako sledece:
ugovor se ne potpisuje u firmi nego na gradilistu gde odem Sabeta,plata ostaje ista tj sat....uplacuje se na devizni racun po obracunu u rubljama a koliko jos neznam cim saznam javljam i 220$ kojih ce uplacivati uz platu daje se za staz ....