Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj muz jos uvek nije cuo nista vezano za promene oko plate,pa moram da pitam.Racun ima u Intesi i dinarski i devizni i ja imam ovlascenje za oba.Znaci na taj devizni ce ici uplate?

Da na devizni u banka intesi mene su jutros zvali i tako mi rekli vezano za platu i uplatu da nista ne potpisujem u firmi nego na gradilistu vezano za ugovor

- - - - - - - - - -

Moj muz jos uvek nije cuo nista vezano za promene oko plate,pa moram da pitam.Racun ima u Intesi i dinarski i devizni i ja imam ovlascenje za oba.Znaci na taj devizni ce ici uplate?
plata ce biti u rubljama detaljnije cu javiti sa sabete kada tamo sve vidim i potpisem

Moj suprug je imao devizni i dinarski racun ali su na gradilistu rekli da potpise za sber banku tako da moram da otvaram racun da bi mi on uplacivao jer kazu da je u nasim bankama vel provizija,i da u pravu ste sada ce biti isplata u rubljama

Moj suprug je imao devizni i dinarski racun ali su na gradilistu rekli da potpise za sber banku tako da moram da otvaram racun da bi mi on uplacivao jer kazu da je u nasim bankama vel provizija,i da u pravu ste sada ce biti isplata ---------Nemoze da se prebacuje novac iz sbr banke na racun u srbiji ili on tamo da dize pa da ti salje ili da ti ostavi karticu pa dizes na intezinom bankomatu tu je 6%kamata na sbr bankomatu je 10% kamata moze da trazi i dve kartice al isto ti

Poslednja izmena:
Znam da ovde moze da svako pise ,skoro sta hoce...ali ovde se pisu takve gluposti i takve neistine da mi je muka...jednostavno se nadje neko pametan i misli da sve zna i samo plasi vec namucen narod,,,muka mi je od takvih....secam se da je neko jos prosle godine pisao kako se na gradilistima ukida dorucak a evo i danas oni imaju dorucak itd tako da ljudi ne verujte bas svemu sto se ovde pise,,rekla kazala je uvek bilo i bice...pozdrav

Bez namere da nekoga naljutim,al nema razloga za strah i ne verujem da je neko ovde da plasi narod,jer smo svi ovde ozbiljni ljudi.A ovde smo da bi razmenili informacije.A to sto je nekad mnogo razlicitih informacija....pa takvo je stanje u firmi,da se non stop menjaju ugovori,nazivi firme itd.Sto se mene tice,volim da cujem svaku informaciju koja bi mi eventualno pomogla da planiram put u RF,nacin podizanja novca itd....i hvala svims koji iznose svoja saznanja

Bez namere da nekoga naljutim,al nema razloga za strah i ne verujem da je neko ovde da plasi narod,jer smo svi ovde ozbiljni ljudi.A ovde smo da bi razmenili informacije.A to sto je nekad mnogo razlicitih informacija....pa takvo je stanje u firmi,da se non stop menjaju ugovori,nazivi firme itd.Sto se mene tice,volim da cujem svaku informaciju koja bi mi eventualno pomogla da planiram put u RF,nacin podizanja novca itd....i hvala svims koji iznose svoja saznanja

E to si u upravu i ja nekad neverujem kad neko napise nesto posto navodno nisam ja cula pa kad mi muz javi sta se desava u firmi tek tad vidim da je istina stq se pisalo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back