Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo konacno i ja docekah.danas poslepodne jedna od teta me nazvala i rece sta da pripremim od dokumentacije da mi rade papire za Sabettu.pristanem ja,a ona kaze kolika mi je satnica i da cu krenuti cim obave sve formalnosti i lekarski u maglajskoj.posle pola sata,ponovo zove i pita da li bi isao na biznis vizu,jer bih tako isao za mesec dana.pristao sam i na to i sad cekam da vidim sta ce sad biti.
Bicete svi obavesteni,cim saznam nesto vise.na lekarski idem u ponedeljak,pa ako jos neko ide tada,neka se javi da se upoznamo.
Sretno svima

Evo konacno i ja docekah.danas poslepodne jedna od teta me nazvala i rece sta da pripremim od dokumentacije da mi rade papire za Sabettu.pristanem ja,a ona kaze kolika mi je satnica i da cu krenuti cim obave sve formalnosti i lekarski u maglajskoj.posle pola sata,ponovo zove i pita da li bi isao na biznis vizu,jer bih tako isao za mesec dana.pristao sam i na to i sad cekam da vidim sta ce sad biti.
Bicete svi obavesteni,cim saznam nesto vise.na lekarski idem u ponedeljak,pa ako jos neko ide tada,neka se javi da se upoznamo.
Sretno svima

:worth::klap:

Sretno svima

Da te teta nije slucajno pitala i da li smes da radis u korpi na tridesetpet metara visine.I mene su danas zvali i celu moju grupu koji smo bili na sabeti prosle godine i isto u ponedeljak u deset ako bog da vidimo se tamo. pozdrav

Sretno svima

Samo napred...:ok:

Moj muz je pred kraj prosle godine bio u kontaktu sa nekim iz Cacka,isto Zenitov stadion,ali su cekali da rublja malo ojaca pa da pocnu sa radovima.Velestroj je bio brzi :)

Radi se o coveku koji se zove Goran, iz Uzica je. Nekoliko mojih prijatelja i poznanika je ranijih godina islo preko njega u Soci i u Moskvu na rad. U Sociju je iza njega stajala firma Putevi Uzice, a u Moskvi se radilo o nekoj drugoj firmi, sada je slucaj da se radi o nekome ko je iz Bosne i o kome nemam nikakve informacije.

Pa uvek se uplacuje pre prvog

e pa nije bas pre prvog uvek o cemu pises....poslednja uplata je bila oko 8 juna

- - - - - - - - - -

Da li neko zns,po ovim novim izmenama u Velestroju,da li se upisuje staz u radnu knjizicu,jer kako cujem,dobija se 200usd pa ds ljudi sami sebi uplacuju?

Toga nema ....velestroj Moskva to daje a velestroj beograd nekadasnji a buduci metal stroj je ista firma samo sto ce od polovine jula biti fiksna plata obracunata u dolarima a uplacena po kursu rublje

e pa nije bas pre prvog uvek o cemu pises....poslednja uplata je bila oko 8 juna

- - - - - - - - - -

Toga nema ....velestroj Moskva to daje a velestroj beograd nekadasnji a buduci metal stroj je ista firma samo sto ce od polovine jula biti fiksna plata obracunata u dolarima a uplacena po kursu rublje
Hvala na odgovoru,vidim da si upoznat sa materijom.A da li ce u buducem metal stroju biti sibirski dodatak na fiksnu platu?I da li se uopste isplati ici na fiksnu platu,jer se uopste ne zna koliko ce ona biti?

- - - - - - - - - -

Pozdrav willenii...dugo te nije bilo...kako je na sabeti,ti si jedan od retkih koji das stvarno prave informacije vecina nagadja i pise ono sto je cuo ili cula...:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back