Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tačno. U to se pretvorila ova tema. A ljudi čine temu :)

Pozdrav sefice!!! A vama koji ovde pisete samo kada je plata,idite na facebook,tamo se izjadajte jedno drugom.ima vise tema koje se bave iskljucivo platom.mislim da ovde treba davati samo korisne savete,ljudima koji idu prvi put za rusiju,koji prvi put idu na neko novo gradiliste i sl.pogledajte samo naslov teme i sve ce vam nadam se biti jasno.toliko

Pozdrav sefice!!! A vama koji ovde pisete samo kada je plata,idite na facebook,tamo se izjadajte jedno drugom.ima vise tema koje se bave iskljucivo platom.mislim da ovde treba davati samo korisne savete,ljudima koji idu prvi put za rusiju,koji prvi put idu na neko novo gradiliste i sl.pogledajte samo naslov teme i sve ce vam nadam se biti jasno.toliko

Citaj prethodne stranice pa ces videti da smo pisali o svemu....a sto se tice plate,,jesi ti tamo bio da vatas svez vazduh,strasno...danas i telefonom zovu da ti uvaljuju robu,ljudi varaju,kradu da bi dosli do novca itd a ovde covek ne sme da prica o posteno zaradjenoj plati,strasno

Citaj prethodne stranice pa ces videti da smo pisali o svemu....a sto se tice plate,,jesi ti tamo bio da vatas svez vazduh,strasno...danas i telefonom zovu da ti uvaljuju robu,ljudi varaju,kradu da bi dosli do novca itd a ovde covek ne sme da prica o posteno zaradjenoj plati,strasno

Gordana, nisi shvatila šta je Bekut hteo da kaže. Otvorite novu temu, koja će se baviti samo platom. Prosto smarate nas koji bi zaista želeli da saznamo nešto, čitajući mnogo više stranica samo o plati.
Davno predložih ali i ja bejah napadnuta, samo jer neće niko da shvati i prihvati... To bi trebali moderatori da podrže. Pogotovo što ljudima koji uskoro idu gore, nekada treba bitna informacija, a nemaju vremena ni živaca da sve ovo čitaju.

Takođe, sve te ranije postove o plati bi trebalo izbrisati jer realno ničemu ne služe osim što zauzimaju mesto ovde. Prepolovio bi se broj stranica kada bi neko želeo da to uradi od onih koji imaju to ovlašćenje.
Ovo je koristan sajt ali tim postovima ga obesmišljavate...
Hajde sad sujetni nek me ne smaraju jer će i to biti nepotreban post za čitanje.

Moderatori najljubaznije vas molim da porazmislite o našem predlogu i napravite red ovde, više ljudi je to tražilo, smatramo da je potrebno, ako razmislite malo složićete se. Nije toliko teško a nama koji idemo gore puno znači. Hvala!

Gordana, nisi shvatila šta je Bekut hteo da kaže. Otvorite novu temu, koja će se baviti samo platom. Prosto smarate nas koji bi zaista želeli da saznamo nešto, čitajući mnogo više stranica samo o plati.
Davno predložih ali i ja bejah napadnuta, samo jer neće niko da shvati i prihvati... To bi trebali moderatori da podrže. Pogotovo što ljudima koji uskoro idu gore, nekada treba bitna informacija, a nemaju vremena ni živaca da sve ovo čitaju.

Takođe, sve te ranije postove o plati bi trebalo izbrisati jer realno ničemu ne služe osim što zauzimaju mesto ovde. Prepolovio bi se broj stranica kada bi neko želeo da to uradi od onih koji imaju to ovlašćenje.
Ovo je koristan sajt ali tim postovima ga obesmišljavate...
Hajde sad sujetni nek me ne smaraju jer će i to biti nepotreban post za čitanje.

Moderatori najljubaznije vas molim da porazmislite o našem predlogu i napravite red ovde, više ljudi je to tražilo, smatramo da je potrebno, ako razmislite malo složićete se. Nije toliko teško a nama koji idemo gore puno znači. Hvala!
Svaka cast bekuti ali nesto bas i ne vidim da si ti aktivna sa postovima..zato ne pametuj puna nam je Srbija takvih kao ti.. ....

Samo se nadam da nisam nekog uvredio prethodnim pisanjem,jer mi to nije bila namera.znam samo da bi mi informacije o g.Skovorodino 2008,bile zlata vredne da sam ih imao i zato pokusavam novim radnicima da olaksam koliko mogu.nije sve Velestroj.u rusiju idu i mnogi koji nisu samo gradjevinci,koji nisu u velestroju,koji nisu napustali Srbiju nikada,koji ne znaju sta je sibirska zima,ruski insekti,ruska kuhinja,smestaj i ophodjenje sa lokalnim stanovnistvom.koliko se treba brinuti neispravnih dokumenata,konflikta sa policijom,narocito fsb-om,neblagonaklonim momcima i muzevima

E SVAKA TI ČAST G.BEKUT SVAKA TI JE NA MESTU,TREBA NARAVNO MLADIMA KOJI IDU OBJASNITI KAKO JE GORE I ŠTA IH SVE ČEKA DA NIJE SVE TAKO KAO ŠTO SE PRIČA OVDE I OBEĆAVA,JA SAM SVE TO PREŽIVEO I ZNAM SVE KAKO SE TREBA BORITI,JER SVI MISLE ODEŠ ZGRNEŠ PARE I EVO TE OVDE DA UŽIVAŠ,E PA NIJE TAKO MNOGI KAO ŠTO KAŽEŠ NEZNAJU NI ZA SIBIRSKU ZIMU I LETI MAŠKE KOMARCI I OSTALA GAMAD.POZDRABV ZA SVE SA OVE STRANICE I KOLEGE BEOGRADSKO VELESTROJA,MNOGI ME ZNAJU KAO MASALO.:cool:

Ево мало занимљивог описивања Тјумена као града, менталитета тамошњих људи, хладноће у Сибиру, из угла наших дјевојака које су отишле у тај град да наставе студије руског језика...

31.05.2015
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/56...topla-dobrodoslica-u-najhladnijem-delu-Rusije

Pozdrav svima na forumu :)
Imam jednu molbu. Da li neko moze da me uputi gde i kako mogu da posaljem svoj CV i da konkurisem za rad u Rusiji. Konkretno me zanima posao elektricara. Cuo sam da je bolje da idem preko Velestroja iz Moskve, da se slucajno ne petljam sa Beogradskim Velestrojem. Verujem da ima pisano u predhodnim stanicama ali zaista nemam vremena da listam 744 stanica. Hvala svima unapred, pozzz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back