Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos niko ne zna kad ce plata.Pitanje je dali ce biti ove nedelje.Ja iskreno ocekujem da ce biti do petka.Ali ovo je stvarno bezobrazno sto rade.Ne mozes nista pouzdano da znas kad ce biti plata.To su samo nagadjanja,Pa cak i direktori na gradilistu ne znaju kad ce biti.Barem neko da zna da kaze ljudima plata ce biti tad i tad.Ne mogu da verujem.

To je slagala da ne daju informacije o plati jer su meni rekli prosle nedelje da treba da bude do 10-og... A ni na gradilistu ne znaju kada ce da bude jer nece niko da im kaze,moj suprug je na gradilistu I da zna ne bih sigurno pitala ovde kada ce da bude.

i prosli mesec mi tako rekla a sto sam imala mobilni od jedne sto radiu u finansijama taj broj je nedostupan a moj muz kaze da njima niko negovori tamo kad ce biti uplata

komsija mi sad kaze da su njima na nps1 rekli da ce biti u toku ove nedelje a gordana verovatno je misla na one sto primaju preko velestroya moskve preko sbr kartice

Hvala Sandra sto si mi razjasnila a da ti kazem da je moj muz upravo tamo i da su mu rekli da ce plata utorak ili sredu,tako da bolje da se ne nadamo da se ne razocaramo..a kad se najmanje nadamo ona ce biti ..pozdrav za sve

sve sto si napisala si u pravu al ako znaju sta je cekati platu mogu da odgovore vec kad ti znaju reci da se pita na gradilistu mada jednom kad sam zvala neka sto se javila rekla mi da ni oni nikad neznaju tacno dan vec zavisi kad se pusti uplata iz rusije na racun firme

Moj muz je osam godina u rusiji.Ja nikada nisam nazvala firmu da pitam kada ce biti plata a i sta vredi zvati kad ni one ne znaju.Kad bude dobijes poruku i eto informacije da je bila plata,Nemojte me pogresno shvatiti ali zamislite kad bi sve supruge zvale i pitale za platu,trebao bi jedan poseban broj i jedna zena samo da nama odgovar....pozdrav svima i naoruzajte se strpljenjem,tako je to u velestroju,uostalom kao i svugde....

Moj muz je osam godina u rusiji.Ja nikada nisam nazvala firmu da pitam kada ce biti plata a i sta vredi zvati kad ni one ne znaju.Kad bude dobijes poruku i eto informacije da je bila plata,Nemojte me pogresno shvatiti ali zamislite kad bi sve supruge zvale i pitale za platu,trebao bi jedan poseban broj i jedna zena samo da nama odgovar....pozdrav svima i naoruzajte se strpljenjem,tako je to u velestroju,uostalom kao i svugde....

I da,nekada cete se jako nervirati sto plata kasni ali cete se nekada i prijatno iznenaditi kad u jednom mesecu budu uplacene dve...u velestroju je sve moguce i nemoguce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back