Vi hocete i da radite i da primate platu.gif)
.gif)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je slagala da ne daju informacije o plati jer su meni rekli prosle nedelje da treba da bude do 10-og... A ni na gradilistu ne znaju kada ce da bude jer nece niko da im kaze,moj suprug je na gradilistu I da zna ne bih sigurno pitala ovde kada ce da bude.
Isti slucaj I kod mog supruga na gradilistu... Niko nista nece da im kaze,a pogotov kada je rijec o plati...
Zdravo,svima ,oni što su u Rusiji primali platu, bila je prošli četvrtak i još trebaju 420$ ovde da prime (a uglavnom je bila par dana ranije) nisam puno pomogla ali. ..biće
komsija mi sad kaze da su njima na nps1 rekli da ce biti u toku ove nedelje a gordana verovatno je misla na one sto primaju preko velestroya moskve preko sbr kartice
Ne razumem,kako oni sto su u rusiji,pa moj muz je u rusiji pa nije dobio,objasni mi..
Moj muz je osam godina u rusiji.Ja nikada nisam nazvala firmu da pitam kada ce biti plata a i sta vredi zvati kad ni one ne znaju.Kad bude dobijes poruku i eto informacije da je bila plata,Nemojte me pogresno shvatiti ali zamislite kad bi sve supruge zvale i pitale za platu,trebao bi jedan poseban broj i jedna zena samo da nama odgovar....pozdrav svima i naoruzajte se strpljenjem,tako je to u velestroju,uostalom kao i svugde....
I da,nekada cete se jako nervirati sto plata kasni ali cete se nekada i prijatno iznenaditi kad u jednom mesecu budu uplacene dve...u velestroju je sve moguce i nemoguce
Kada je plata na vreme, ovde se nista ne pise danima...