Ma to je neka protekcija,samo Mikici uplaceno niko se vise ne javlja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema jos uvek tog zakona ili se bar ne primenjuje.trebalo je da se vrsi provera strucnosti i znanja ruskog jezika,ali zbog ove krize u ukrajini,smanjenog obima posla i sl.sve je prolongirano
Знам човека који је радио у Анадиру преко Планума и ништа више. Кад се иде, зар није најбоље да фирму назовеш.
Молио бих Бекута или неког ко је писао да напише поново о новом закону по којем се путује у Русију. Хвала
Nema jos uvek tog zakona ili se bar ne primenjuje.trebalo je da se vrsi provera strucnosti i znanja ruskog jezika,ali zbog ove krize u ukrajini,smanjenog obima posla i sl.sve je prolongirano
Bila plata![]()
Dobili ste platu i pre ocekivanog i sad niko nece da kaze svaka cast sto je bila,pa kad kudite onda i hvalite,eto kakav smo mi narod....pozdrav
Ispod tri meseca ne racunaj,od dana kada posalju zahtev
Pozdrav svima.Putuje li ko u sredu za sabetunije tačno, od dana kad pošalju zahtev čeka se mesec ipo do 2, znam jer smo čekali više puta i uvek je tako rečeno i bilo. A inače ako ti rade biznis vizu onda je i duplo manje vreme. Pitanje je bilo od momenta predaje za priglašenje. Drugo je kad se čeka dok dođete na red jer im trenutno ne trebate, možete čekati i više od 6 meseci...
Zavisi od vrste vize, od 20ak dana do 2 meseca. Ako im ne treba hitno ide radna a ne biznis viza i čekaće 1,5 do 2 meseca
Za šta svaka čast? Za februarsku platu koja je trebala biti pre mesec dana? Gordana razmislite malo pre nego nekog optužite, naš narod treba biti puno drugačiji od ljudi poput vas koji bi da aplaudiraju za koricu hleba nakon što su gladovali mesecima zbog istog robovlasnika ( inače, ovo je sarkazam ili preuveličavanje ali smisao je sličan)
Pozdrav svima.Putuje li ko u sredu za sabetu
nije tačno, od dana kad pošalju zahtev čeka se mesec ipo do 2, znam jer smo čekali više puta i uvek je tako rečeno i bilo. A inače ako ti rade biznis vizu onda je i duplo manje vreme. Pitanje je bilo od momenta predaje za priglašenje. Drugo je kad se čeka dok dođete na red jer im trenutno ne trebate, možete čekati i više od 6 meseci...
Zavisi od vrste vize, od 20ak dana do 2 meseca. Ako im ne treba hitno ide radna a ne biznis viza i čekaće 1,5 do 2 meseca
Da li neko zna nesto o testu Ruskog jezika , sad za vikend u IX gimnaziji?
Da li je to forme radi ili stvarno moras nesto znati?
Drage kolege forumasi, velestroj polako, ali sigurno propada. Da li ce se oporaviti ostaje da se vidi.
Rublja jaca, ali nece se skoro vratiti na staro.
Ostace samo oni koji nemaju kuda, koji ne mogu da nadju bolje placeni posao, koji imaju kredit, koji moraju da prihvate mizerne uslove zivota i rada sirom rusije...
Pozar koji se dogodio je jedno vreme talasao po javnosti i na kraju bice kao da se nista nije dogodilo (kao i onaj pozar u diskoteci), vratice se sve na staro.
Imao sam priliku da procitam obavestenje od uprave da svima koji nisu potpisali aneks, da im se smanji plata za 20% uz obrazlozenje da nisu ispunili normu.
Kada se vratite kuci i necete da nastavite saradnju sa firmom, i odete da se prijavite na zavod, ne mozete da dobijete materijalno jer ste "sporazumno" raskinuli ugovor tj kada ste potpisali ugovor, jedan od papira koji ste potpisali bio je i formular za blanko otkaz.
Po zakonu to ne bi smeli da rade, ali.... ovo je zemlja srbija.
U srbiji je tesko naci posao, ako nadjes ili moras da "kupis" posao ili da radis za sicu (u gradu otvara se fabrika, plata zavarivaca je 30 000 dinara).
Toliko od mene, zahvaljujem se svima na pomoci i druzenju na krstarici. U zdravlju da se sretnemo u nekoj stranoj zemlji.
Sve najbolje.