momofthesands
Obećava
- Poruka
- 63
Taj test radis preko velesstroja ili je nesto drugo u pitanju?
Planum je u mom slucaju u pitanju, mada ne znam da li su sve grupe iz iste firme. I ovo je prvi put da rade test....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj test radis preko velesstroja ili je nesto drugo u pitanju?
Ја сам био на тестирању, прошао тест и добио сертификат који важи сљедећих пет година.![]()
Preko koje firme si isao na testiranje? Mislim za koju treba da radis?
Ја сам био на тестирању, прошао тест и добио сертификат који важи сљедећих пет година.![]()
kakav je bio test? pravi test ili forme radi?
- - - - - - - - - -
.
greska u koracima. nisam videla gde si isao na test...mislila sam da je ovaj danas u bgd-u...sorry
- - - - - - - - - -
greska u koracima. nisam videla gde si isao na test...mislila sam da je ovaj danas u bgd-u...sorry
Drage kolege forumasi, velestroj polako, ali sigurno propada. Da li ce se oporaviti ostaje da se vidi.
Rublja jaca, ali nece se skoro vratiti na staro.
Ostace samo oni koji nemaju kuda, koji ne mogu da nadju bolje placeni posao, koji imaju kredit, koji moraju da prihvate mizerne uslove zivota i rada sirom rusije...
Pozar koji se dogodio je jedno vreme talasao po javnosti i na kraju bice kao da se nista nije dogodilo (kao i onaj pozar u diskoteci), vratice se sve na staro.
Imao sam priliku da procitam obavestenje od uprave da svima koji nisu potpisali aneks, da im se smanji plata za 20% uz obrazlozenje da nisu ispunili normu.
Kada se vratite kuci i necete da nastavite saradnju sa firmom, i odete da se prijavite na zavod, ne mozete da dobijete materijalno jer ste "sporazumno" raskinuli ugovor tj kada ste potpisali ugovor, jedan od papira koji ste potpisali bio je i formular za blanko otkaz.
Po zakonu to ne bi smeli da rade, ali.... ovo je zemlja srbija.
U srbiji je tesko naci posao, ako nadjes ili moras da "kupis" posao ili da radis za sicu (u gradu otvara se fabrika, plata zavarivaca je 30 000 dinara).
Toliko od mene, zahvaljujem se svima na pomoci i druzenju na krstarici. U zdravlju da se sretnemo u nekoj stranoj zemlji.
Sve najbolje.
Dali neko moze da mi kaze kakvi su uslovi na Kujunbi ako sam dobro rekla,dali ima interneta,i ostali uslovi.Na nps 1 i nps 2.Hvala
Mog muza su jece zvali iz Velesstroja i pitali ga da li zeli da ide u Rusiju, ne znaju koje gradiliste je u pitanju, ali je satnica 3,96 dolara. Cudno je to sto je on jos u junu prosle godine pokupio od njih radnu knjizicu i rekao da nece vise da radi taj posao. Da li je moguce da nemaju druge ljude, nego zovu one koji su ih davno napustili? Takodje je tada radio za 6 dolara, a sada nude manje od 4.
Mog muza su jece zvali iz Velesstroja i pitali ga da li zeli da ide u Rusiju, ne znaju koje gradiliste je u pitanju, ali je satnica 3,96 dolara. Cudno je to sto je on jos u junu prosle godine pokupio od njih radnu knjizicu i rekao da nece vise da radi taj posao. Da li je moguce da nemaju druge ljude, nego zovu one koji su ih davno napustili? Takodje je tada radio za 6 dolara, a sada nude manje od 4.