Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nista ne treba da nas iznenadi da je to tako,kako se ponasaju nije ni cudo,dosadi to otezanje brate,ima posla ili nema i to je to,a sve ce biti jasnije kada neko sa lica mesta posalje tacnu informaciju,sve ostalo su rekla kazala...

Pozdrav forumasima
ne berite brigu ja sam na NPS2 Yamal vec duze vreme svaki dan stizu novi radnici i gradiliste se radi punom parom,u zadnje vreme najvise je doslo peskirera i farbara to je ono sto sam ja primetio
Ako nekom treba neka informacija u vezi NPS2 rado cu odgovoriti

истина је доста људи је одустало,дјелом због лошијег односа фирме према радницима типа има посла чекај још,а дјелом због причи рекла казала,па од муве направе магарца,и тако шире панику међу радницима,а човјек пролупа потпуно кад је као у кавезу затворен на градилишту пар мјесеци.

Nisam bas sigurna u te price , znam da dosta radnika se vraca sada oko 11 tog , jer je tako zapalo , sto bi rekli smena radnika . E tu mogu da se nadaju novi da ce otici i oni sto dugo cekaju . E sad koliko im radnika treba za zimu itd je vec nesto drugo ... Nisam cula da je iko odbio a da su mu stigli papiri i da je trebao krenuti, jedino znam da jedva cekaju ... ali ima ko ceka dugo nista nije stiglo od papira i prosto uzmu svoje dokumenta odustane ...

Tako je,Limun je jedan od najalkalnijih namirica iako ima kiselinu jaku,ona nema veze sa alkalnoscu,ta kiselost limuna ne zakiseljava organizam nego alkalizuje.Sve sto sam napisao je ispravno.Znam sam da ce neko morati da se napravi pametan i da iskomentarise ali nisam se nadao da ces biti ti.Kad nisi cuo za sve ovo,zasto se onda javljas,neki koji se ovako zalete neki moji prijatelji ga nazovu buzdovan.Kazu vidiga zaleteo se kao Buzdovan?Kiselo ili alkalno stanje meri se PH skalom od 0 do 14, gde je 7 neutralna zona. Od 0 do 7 je kiselo, a od 7 do 14 je alkalno. Naše stanice, da bi mogle uspešno funkcionisati, treba da imaju lagano alkalan pH, malo iznad 7. Kod zdravog pojedinca pH krvi nalazi se između 7,40 i 7,45. Krv se neprestano sama reguliše kako ne bi upala u metaboličku kiselost. Međutim, neka hrana zakiseljuje krv i zagađuje telo.

Ne znam sta da ti kazem...Moje (tako da kazem)prvo obrazovanje je hemicar u preh. industriji,da ne pricam da sam bio i u Petnici (kao hemicar)...Mozda postoji neki sistem u celijama organizma da se bore protiv kiselosti limuna spustanjem PH vrednosti u njima...Limunska kisemina je jedna od najprostijih organskih kiselina,i cisto sumnjam da ima tako slozno dejstvo na organizam.Ali ok,daleko smo otisli od teme...

Hvala veseligeometar,takve informacije je lepo cuti...znaci rekla kazala...dakle posla ima i to je dobro,da li znas kakva je situacija sa molerima posto moj muz ceka poziv za jamal,lekarski pregled je prosao sredinom jula,,,HVALA

Hvala veseligeometar,takve informacije je lepo cuti...znaci rekla kazala...dakle posla ima i to je dobro,da li znas kakva je situacija sa molerima posto moj muz ceka poziv za jamal,lekarski pregled je prosao sredinom jula,,,HVALA

Hvala na odgovoru. Cuo sam da ima pregleda na polne bolesti i test na alkohol ili tako nesto.
Pozdrav!!!

:fdlan:
Nedvosmisleno sam napisala dermatoloski pregled. Znaci.... pregleda ti mladeze po telu i pita da li imas problema sa kozom u smislu nekakvih osipa, ekcema, lisajeva...i kako ti koza reaguje na izlaganje suncu ili vetru....
Sto se alkohola tice.... nemoj ga nositi jer obezbedjenje na ulasku na gradiliste kontrolise svaku torbu i rucni prtljag, oduzimaju ga, nekad znaju da pisu zahtev za novcano kaznjavanje, a negde su se setili, pa isti alkohol prodaju nasim radnicima. Uneces ga kad odes drugi put, tj kad nadjes nacin kako da ga uneses a da niko ne pravi nikakav problem, ili da ti ga neko drugi nabavi i unese.... polako....
Cula sam da kod nas na aerodromu pred odlazak rade alko test, ali otome je bilo reci na forumu, iscitaj jos malo .... to verovatno rade zaposlenima u Velesu Beograd, nisam sigurna.
:manikir:

Alko test radi firma pred polazak,znaci ne smete nista piti makar dva dana!
Inace podelila bih sa vama info da je mom tati danas 50-ti rodjendan..... Neka mu je srecan rodjendan, samo puno zdravlja mu zelim i dobre srece! Znate koliko mi nedostajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......

Inace podelila bih sa vama info da je mom tati danas 50-ti rodjendan..... Neka mu je srecan rodjendan, samo puno zdravlja mu zelim i dobre srece! Znate koliko mi nedostajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......

da te ispravim...da dozvoljavaju mali procenat alkohola...neku normalu.....provereno 100%

Dragi moji, gde je mail one tete sto odmah ljubazno odgovara da potrazim moja dokumenta tj pasos rad knjizicu i dipl matemat tehnicara.
Doktorka iz med centra me ispreskaka kako moram holest ,trigl i enzime jetre svesti na normalu uz savet pijenja koz mleka ili surutke a o mom krv pritisku i da ne pricamo 180|90.
Pa oni ne pustaju na sever i one sa 140 a ne mene a sve to moze za dve nedelje na ponovni lek koji je besplatan.Na moju konstataciju da ja bejah vec u Tjumenu,rad Cekistov a i radio za Igora Perica mosk Velestroj,to je ista klima ko i ovde.Da rezimiram ,ko zeli nek mi posalje mail te tete da ja uzmem moja dokumenta jer od rada ver nista a ako i ima posla u Cekistovu to se ver placa.
Pozdrav svima i zelim Vam svaku licnu srecu i puno zdravlja.

mali savet za masnu jetru...
http://dijetamesecevemene.com/zdravlje/masna-jetra-simptomi-lecenje-dijeta-caj/

SRECAN rodjendan tvom tati od mene.puno zdravlja mu zelim i nadam se da ima dobre ljude oko sebe pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back