imperatorja
Početnik
- Poruka
- 36
Nije lose, voda zuta, ima posla, hrana i smestaj korektni, sad se radi od 8 do 21h
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li neko zna gde se nalazi antipinsky (nisam sigurna da se tako zove),kavi su uslovi,vreme,mreza itd,hvala vam puno,svi ste jako ljubazni i od velike pomoci.pozz![]()
Ja trebam da idem tamo, cuo sam da su ok uslovi
Javi da znamo sta si utvrdio kod lekara
Hvala svima na podrsci,tebi komso posebno ,svi ste dobri ljudi a neke koje sam upoznao na lekarskom,sa njima bi delio i dobro i zlo jer mislim da me osecaj ne vara.
Samo da dobijem ili mozda ne dobijem potvrdu da mogu u Yamal.
poz svima
Ma bice sve ok... Kad ces znati kako si prosao ?Hvala svima na podrsci,tebi komso posebno ,svi ste dobri ljudi a neke koje sam upoznao na lekarskom,sa njima bi delio i dobro i zlo jer mislim da me osecaj ne vara.
Samo da dobijem ili mozda ne dobijem potvrdu da mogu u Yamal.
poz svima
Druze napokon.Sretan ti put Jovane Babicu
Peskar sam nisam farbar ako Bog da vidimo se ubrzo![]()
I ja sam Loznicanin.I ja cekam za Pur-Pe.Bravar sam i nadam se da cemo uskoro krenuti.iz Loznice sam i ja cekam za Purpe .Rekli su mi krajem jula a prijavljen sam kao tesar,mada priglasenje jos nije stiglo
Tamo je super to 26km od Tyumena ,skype,internet sve jed recju civiliyacija,,,ali radovi pri kraju ili kraj pa bacaju dalje
vidimo se durmstrong u firmi lozinka: KUM RUZVELT![]()
Ljudi,ja 24 idem za sabetu,pa me interesuje ide li jos ko sa foruma,Pozdrav
Ja jos cekam da mi jave a trebao bi da idem za Sabetu... Sta si po zanimanju?
Postovanje svima. U ponedeljak cu otici do firme Velstroj pa me zanima, kako je najlakse doci do tamo?
Ja sam iz Indjije, auto nemam pa bih isao vozom. Da li mi je lakse da idem do Tosinog bunara pa tu da sidjem i hvatam neki Gradski bus ili gde da sidjem pa koji bus da hvatam?
Armirac, a ti?
Postovanje svima. U ponedeljak cu otici do firme Velstroj pa me zanima, kako je najlakse doci do tamo?
Ja sam iz Indjije, auto nemam pa bih isao vozom. Da li mi je lakse da idem do Tosinog bunara pa tu da sidjem i hvatam neki Gradski bus ili gde da sidjem pa koji bus da hvatam?