jel cela ili pola plate?
Meni je legla cela plata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel cela ili pola plate?
nama je manja uplata? Nije valjda ovo cela?
NARODE stigla priglasenja za PURPE mene malopre zvali da je stiglo za par dana krecem...
Nadam se da cemo ici zajedno...Samo nikako da se doceka...
Daj Boze,idem sutra kod priv lekara da vidi pritisak i to je to,Pa bejah i u T yumenu i nista mi nefali a sad kao Yamal pa je pritisak 160 sa 90 nesto ma jbg uslovio me sa 135 sa 85 svasta.
A opet ova kasnjenja sa platom hmm kako biti pametan a te pare ovde ne mozes zaraditi .
poz svima i u zdravlju i sreci potrosili Vase posteno zaradjene plate.
Dali je svima legla cela plata ?imali neko sa manjom uplatom ?
NARODE stigla priglasenja za PURPE mene malopre zvali da je stiglo za par dana krecem...
kada ste isli prvi put posle koliko vam je legla akontacija?
osecam potrebu da podelim sa vama jednu vrlooo preciznu vest...dobili smo firmu i kaze teta da ce plata bili ili krajem ove ili pocetkom sledece nedelje
i jednu vrlo radosnu vest...da moj muz nije ni predat za priglasenje...
lep dan danas![]()
Ma ja sam u Tjumenu vec 2nedelje a od akontacije ni traga ni glasa :-\
Daj Boze,idem sutra kod priv lekara da vidi pritisak i to je to,Pa bejah i u T yumenu i nista mi nefali a sad kao Yamal pa je pritisak 160 sa 90 nesto ma jbg uslovio me sa 135 sa 85 svasta.
A opet ova kasnjenja sa platom hmm kako biti pametan a te pare ovde ne mozes zaraditi .
sta si po zanimanju?
najzad i meni su danas javili da je stigla viza i priglasenje za purpe, rekose mi da se spremam i da ce se ici za 5-10 dana sta si po struci ja sam farbar
Peskar,ti si iz Loznice?
ima li nekog u Tjumenu ili da zna kako je sad tamo?