Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadam se da cemo ici zajedno...Samo nikako da se doceka...

Daj Boze,idem sutra kod priv lekara da vidi pritisak i to je to,Pa bejah i u T yumenu i nista mi nefali a sad kao Yamal pa je pritisak 160 sa 90 nesto ma jbg uslovio me sa 135 sa 85 svasta.
A opet ova kasnjenja sa platom hmm kako biti pametan a te pare ovde ne mozes zaraditi .
poz svima i u zdravlju i sreci potrosili Vase posteno zaradjene plate.

Daj Boze,idem sutra kod priv lekara da vidi pritisak i to je to,Pa bejah i u T yumenu i nista mi nefali a sad kao Yamal pa je pritisak 160 sa 90 nesto ma jbg uslovio me sa 135 sa 85 svasta.
A opet ova kasnjenja sa platom hmm kako biti pametan a te pare ovde ne mozes zaraditi .

Pritisak treba da iskontrolises zbog sebe ne znam koliko imas godina ali povisen pritisak moze da ukazuje na puno vece probleme.Moj muz bio Tjumenu a sad na Sabeti,i kaze da nije ni slicno,ovde se brze zamaras,velika promena temperature i klimatskih uslova dovodi po povecanja pritiska pa pretpostavljam da je to jedan od razloga sto nisi prosao.Zdravlje ispred novaca.Nadam se da ces danas dobro proci kod doce i da je taj pritisak bio samo trenutni.Srecno danas

Javi da znamo sta si utvrdio kod lekara

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back