Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postovanje svima. U ponedeljak cu otici do firme Velstroj pa me zanima, kako je najlakse doci do tamo?
Ja sam iz Indjije, auto nemam pa bih isao vozom. Da li mi je lakse da idem do Tosinog bunara pa tu da sidjem i hvatam neki Gradski bus ili gde da sidjem pa koji bus da hvatam?

Postovanje svima. U ponedeljak cu otici do firme Velstroj pa me zanima, kako je najlakse doci do tamo?
Ja sam iz Indjije, auto nemam pa bih isao vozom. Da li mi je lakse da idem do Tosinog bunara pa tu da sidjem i hvatam neki Gradski bus ili gde da sidjem pa koji bus da hvatam?

Sa zeleznicke najbolje da se popnes na zeleni venac i da hvatas 75 do stanice doktora Huga,odatle 200m od stanice napred pa desno i do kraja ulice.Zgrada u staklu sa desne strane.Pozdrav! (nadam se da ce ti pomoc)

ljudi dali autan pomaže protiv ujeda musica u sibiru,kazu da imaju neke bubice koje ujedaju ko lude i da su gore od komaraca,sta kupiti koji preparat kremu i dali neko zna kako se zovu te bube-musice,od nekih prijatelja koji su u novom urengoyu sam čuo da su ih urnisale jer su otisli bez adekvatne zastite

Ja sam iz Beske isao na glavnu zeleznicku u bg pa hvatao 601, tu odma na stanici, do surcinskog puta, malo sam lutao i pesacio, nek ti orijentir bude gradsko zelenilo, zgrada gde se velestroj nalazi je sva staklena. Bilo bi dobro da neko ko je iz BG pripomogne jos. Ulica gde se nalazi je paralelna sa ulicom Partizanske avijacije, a tamo se nalaze i Kika i Merkur.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back