Njegoš001
Primećen član
- Poruka
- 551
A plata? o.O
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mozda jesam ,,narikaca.ali lakse mi je kad ovde napisem,mozda neko ko treba i procita. Nervira me ova situacija sa platom,ajde da je junska pa i da rzumem sto jos nije bila ali majska....covek ode 5000 km.daleko od svoje kuce,ostavi porodicu,ode u neku nedodjiju bez icega,nije otiso tamo da se obogati nego ga je muka naterala i onda neko ne da njegov posteno zaradjen novac,da li ce se nekad vrednovati covek i njegova prava na zivot...pozz
Ja mozda jesam ,,narikaca.ali lakse mi je kad ovde napisem,mozda neko ko treba i procita. Nervira me ova situacija sa platom,ajde da je junska pa i da rzumem sto jos nije bila ali majska....covek ode 5000 km.daleko od svoje kuce,ostavi porodicu,ode u neku nedodjiju bez icega,nije otiso tamo da se obogati nego ga je muka naterala i onda neko ne da njegov posteno zaradjen novac,da li ce se nekad vrednovati covek i njegova prava na zivot...pozz
Dobro napisano.![]()
Potpuno se slazem sa prethodnicima i iskreno nadam da ce i drugi to razumeti,
velike su zrtve svih nas(mislim porodica citavih) da bi nam sve preselo kada iscekujemo samo ono sto je sa
ogromnom mukom zaradjeno. Pozdrav svima i za Dekaru pitanjce,da li mozda ima on info o plati?
Pozdrav svima i jel zna neko šta o gradilištu Valaam u vinburškoj oblasti.
Pozdrav svima,
Od marta čekam na Vizu... lekarski prešao pre par dana i nadam se da ću uskoro otići na GNPS1 Яма́л, Russia
Da li neko zna, da li tamo postoji GSM ili WiFi LAN mreža?
Hvala
Hm..videcemo
hvala na podrsci amislim da turisticki vise nema nikakav polayak na rad.
Posle svake kise dodje duga.
Ljudi stiglo priglasenje odrediste Kujumba gnsp 2![]()
Ljudi stiglo priglasenje odrediste Kujumba gnsp 2![]()
E pa i trebalo je konacno i za tebe...i meni je BAS drago![]()
Brate moj ako je iko ovo zasluzio posle tolikog cekanja,ti si.Rado bi ti sad posvetio jednu pesmu ali nijedna nekako ne odgovara.Zelim da ti cestitam i iako je klise,znam da ces verovati.Drago mi je kao meni da je stiglo.Zasluzio si.P.S.ti znas sta sad treba da radis ovih dana,ljubi tu svoju zenu kao da si je upozno juce.![]()
kako lepo videti sve stare prijatelje - pa jos svih na jednoj strani!
![]()
)) Volim vas jako - toliko svi zracite pozitivom!