Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajmo u istom tonu,zelim i da dam veliku podrsku Solari na njenom doprinosu.Apslotno sam skapirao sta je htela da kaze i smatram da nebi trebali mnogi da se osete prozvani.Devoojka je skroz ok i vidim da su mnogi malo pogresno protumacili sta je htela da kaze ali pisana forma je takva,dolazi do nesporazuma.Mislim i da je Solari deo grupe koja je ovaj forum ucinila tim sto jeste.

Ej, narode napokon je ovaj forum ponov dobio dusu zbog koje sam i pozelela da postanem clan.Veliko hvala svima na tome,puno srece onima koji odlaze i naravno srecan dolazak svima koji se vracaju! Pozz... za sve :D , da se i dalje
druzimo sa pozitivnim mislima i naravno jedni drugima budemo podrska ;)

:
Ajmo u istom tonu,zelim i da dam veliku podrsku Solari na njenom doprinosu.Apslotno sam skapirao sta je htela da kaze i smatram da nebi trebali mnogi da se osete prozvani.Devojka je skroz ok i vidim da su mnogi malo pogresno protumacili sta je htela da kaze ali pisana forma je takva,dolazi do nesporazuma.Mislim i da je Solari deo grupe koja je ovaj forum ucinila tim sto jeste.

- - - - - - - - - -

Nego bre uvek se malo razemotivisem kad se Centr pojavi.Samo za tebe:cvet::cvet::cvet::cvet:

ma ti si nas smeker:dzentlmen: i sta bi mi zene bez takvih muskaraca kao sto si ti :ortaci2:

Poslednja izmena:
Ajmo u istom tonu,zelim i da dam veliku podrsku Solari na njenom doprinosu.Apslotno sam skapirao sta je htela da kaze i smatram da nebi trebali mnogi da se osete prozvani.Devoojka je skroz ok i vidim da su mnogi malo pogresno protumacili sta je htela da kaze ali pisana forma je takva,dolazi do nesporazuma.Mislim i da je Solari deo grupe koja je ovaj forum ucinila tim sto jeste.

Ej, narode napokon je ovaj forum ponov dobio dusu zbog koje sam i pozelela da postanem clan.Veliko hvala svima na tome,puno srece onima koji odlaze i naravno srecan dolazak svima koji se vracaju! Pozz... za sve :D , da se i dalje
druzimo sa pozitivnim mislima i naravno jedni drugima budemo podrska ;)

Naravno.Ljudi citiram ovaj post iz razloga sto smatram da je odlican slagvort.Ja kad sam kretao za Velestroj bio sam uplasen kao dete.Sad su mnoge stvari jasnije.I ne nerviram se vise toliko.Velestroj je firma koja ljudima koji nemaju nista daju mesecno 150 000 dinara.Naravno da je to odlicno.Ali nije bajka.Postoji sve zasto je to tako.Svi smo ovde u istoj muci i nek nas muka spaja a ne razdvaja.Postavite nekad ovde i pesmu,i lepu rec,ma bre da je milina svakom doci ovde kad mu je tesko.To je Ljilja pokusala,nije uspela.I zao mi sto su mnogi odustali.Informacije jesu bitne ali ko zeli informacije sve je ovde vec receno.Moze ova tema biti najbolja na celoj krstarici.Sad bre neko treba da pusti pesmu i da navede na veselje.

Поздрав,ја сам радио у Велестроју 2012 године,све паре сам добио,услови јесу лоши,по неколико људи у бараци итд.Храна је онако,може се јести.Хтео сам вас питати ако знате за неко њихово градилиште и где се налази да напишете јер ја требам ићи негде у Сибир.Иначе сам годину дана радио у тој фирми на нпс18 око 120 км од Алдана,у Јакутији-Сибир.

mmmmmmmmmm Dekara nema nikog,znas sta to znaci?

- - - - - - - - - -

sta?
:)

- - - - - - - - - -

mozes sam sa sobom opet da pricas.

- - - - - - - - - -

jupiiiiiiiiiiiiiiiiii

- - - - - - - - - -

tesko mi je,nema priglasenja,voleo bi da zaradim nesto.

- - - - - - - - - -

konju glupi jel imas zdravlje?

- - - - - - - - - -

imam i?

- - - - - - - - - -

jel imas gde da zivis?

- - - - - - - - - -

imam i?

- - - - - - - - - -

pa polako budalo,sve ostalo ce doci samo po sebi

- - - - - - - - - -

ne zanima me sta imam,zanima me sta bi hteo

- - - - - - - - - -

e tu je tvoj problem,nazalost ali moram da ti kazem konju glupi

Naravno.Ljudi citiram ovaj post iz razloga sto smatram da je odlican slagvort.Ja kad sam kretao za Velestroj bio sam uplasen kao dete.Sad su mnoge stvari jasnije.I ne nerviram se vise toliko.Velestroj je firma koja ljudima koji nemaju nista daju mesecno 150 000 dinara.Naravno da je to odlicno.Ali nije bajka.Postoji sve zasto je to tako.Svi smo ovde u istoj muci i nek nas muka spaja a ne razdvaja.Postavite nekad ovde i pesmu,i lepu rec,ma bre da je milina svakom doci ovde kad mu je tesko.To je Ljilja pokusala,nije uspela.I zao mi sto su mnogi odustali.Informacije jesu bitne ali ko zeli informacije sve je ovde vec receno.Moze ova tema biti najbolja na celoj krstarici.Sad bre neko treba da pusti pesmu i da navede na veselje.

Ja imam 21 godinu, sa pravom sam onda uplasen ako ti kazes da si bio uplasen kao dete :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back