jovan Babic
Zainteresovan član
- Poruka
- 237
Jovane srecno... Saletu takodje ....svima koji idu ovih dana sve najbolje ...
ona kaze .. AJDE MOMCIIIII
Hvala Tijana pesma je odlicna

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jovane srecno... Saletu takodje ....svima koji idu ovih dana sve najbolje ...
ona kaze .. AJDE MOMCIIIII
ma nemas ti pojma ti si placen da pricas tako,ja hocu sve odmah.
Znas me znam te sta sam ja sve prosao pa izdrzao racunaj da ti je ovo zasluzeni odmor i ti ces ubrzoma nemas ti pojma ti si placen da pricas tako,ja hocu sve odmah.
Citam i citam vase postove,pa stvarno ste zezatori i tako je najbolje i drago mi je zdog vas,
Neko ceka da ode neko ceka svog voljenog,isprepletane zivotne price.Samo citam i upijam naravno ono dobro,losehmm...ima i toga to ostavis po strani i kazes..ma bice bolje,takav smo narod valda.
Bice danas plata od srca vam zelim,da obradujete svoje duse ali i obaveze da ispunite,onda je i covek ispunjeniji jer oseca da svojim radom nesto postize i egzistira.
Dame su posebna prica i ti ona najlepsa,prica sa punooptimizma gde se nazire srecan kraj.
Dakle,zelim svima svako dobro i licnu srecu.Onaj ko ceka da doceka svoj odlazak ili bliznjeg svog a onom ko ostaje kao ja(ne prodjoh lekarski)da razmisli kako opstati ovde i sa manjim primanjima pomoci sebi i svojoj porodici.![]()
Izgleda samo nas..dokle vise..kirgizi,uzbeci i rusi svi psimili samo mi nismo.sramotaPrrodje i ovaj petak.ne znam samo j.bu li ovi ista osim nas
bila plata
uuu pa to je onda odlicnosad mi muz javio da su neki dobili ja cekam poruku u roku sat vremena svima bude
nadam se i ja da se i oni tamo nezezaju na racun plate ali mi muz kaze da neweruje da je ispala a par puta je bila i posle 18h
A tebi stigla poruka za platu ?Nemoguce da nikome nij