Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
brate ako si samo zbog pritiska imao problem na lekarskom,kazi da si taj dan bio zbog necega u stresu il neski razlog navedi i trazi da ti opet mere,a onda popi neke lekove za regulisanje pritiska i probaj tako...jbg..bez veze da zbog toga odpadnes....e sad ako stalno imas problema sa pritiskom onda mozda i zbog tebe bolje da se pregledas opet i neku terapiju dobijes,jer tamo gde idemo i na koje uslove nije bas bezazleno:(
Citam i citam vase postove,pa stvarno ste zezatori i tako je najbolje i drago mi je zdog vas,
Neko ceka da ode neko ceka svog voljenog,isprepletane zivotne price.Samo citam i upijam naravno ono dobro,losehmm...ima i toga to ostavis po strani i kazes..ma bice bolje,takav smo narod valda.
Bice danas plata od srca vam zelim,da obradujete svoje duse ali i obaveze da ispunite,onda je i covek ispunjeniji jer oseca da svojim radom nesto postize i egzistira.
Dame su posebna prica i ti ona najlepsa,prica sa punooptimizma gde se nazire srecan kraj.
Dakle,zelim svima svako dobro i licnu srecu.Onaj ko ceka da doceka svoj odlazak ili bliznjeg svog a onom ko ostaje kao ja(ne prodjoh lekarski)da razmisli kako opstati ovde i sa manjim primanjima pomoci sebi i svojoj porodici.:hvala:

tamo je super,moj muz bio u Antipunu 2 puta,sve ti je dostupno ima prevoz i do grada taksi ili bus,net,mobilni,a smestaj kao i drugde po vise ljudi u sobi,hrana moze da se pojede,civilizacija jednom recju.Ali nazalost odatle znaju da salju dalje u duboki Sibir,moj muz je drugi put tako prosao,iz civilizacije u vukojebinu.Ali ako imas cilj u zivotu sve moze da se pregura.Pozz i srecno P.S.nadam se da ces ostati u Antipinu

Da te utesim prosli mesec je i moj muz hteo da odustane od polazka na Sabetu bas zbog plate ,otisao je sa dve kutije cigare ,jos mu ovi u firmi rekli zbog prtljaka sa aerdroma urangoj posto je dozvoljeno u donjem samo 10kg da ponese bar 50 ewra pa ce mu kao oni refundirati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back