Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima i jel zna neko šta o gradilištu Valaam u vinburškoj oblasti.

Valaam ti je da kazem "ilegalno" gradiliste Velesstroja..To ti ej na ostrvu,putuje se 2 sata brodicem koji saobraca 2 ili 3 puta sedmicno...Radi se konak manastira i navodno bi do kraja godine trebalo da bude sve zavrseno..Od kolege koji je bio tamo 21 dan saznao sam da je prelepo tamo i da sto s eposla tice nije tesko..Nezgodno je smao kada se upadne u post posto se hrenite u manastiru,pa je posna hrana..On je za 3 nedelje 8 kg smrsao..Toliko ja znam o tom gradilistu

Valaam ti je da kazem "ilegalno" gradiliste Velesstroja..To ti ej na ostrvu,putuje se 2 sata brodicem koji saobraca 2 ili 3 puta sedmicno...Radi se konak manastira i navodno bi do kraja godine trebalo da bude sve zavrseno..Od kolege koji je bio tamo 21 dan saznao sam da je prelepo tamo i da sto s eposla tice nije tesko..Nezgodno je smao kada se upadne u post posto se hrenite u manastiru,pa je posna hrana..On je za 3 nedelje 8 kg smrsao..Toliko ja znam o tom gradilistu

po toj matematici ja bih trebao tamo biti oko 7-8 nedelja . Da oslabim jedno 20kg...

Zahvalan na odgovoru!Poz.

Muz isto bio na lek. u subotu. Da li sam zvao firmu ili tebe zvao lekar ili iz firme neko javio da imas visok pritisak? Muz ne zvao nikoga i njega isto niko ne zvao pa sad ne znam kako prosao na lekarskom...
Jbg nisam prosao lekarski,naime privremeno nesposoban dok ne sredim pritisak koji je bio 180\90.Naime da ga svedem na 135\85 i to je to posaljem mailom itd ipak je to Jamal.
Ma daj ,videh pritiske 150\100 al to prolazi a cak i stariji covek.Ma ako im ne valja za neku drugu oblast trazicu pasos i rad knjizicu a lek su oni platili,Bio u Tyumenu turisticki i tad valjao.Sta reci,razocaran sam,hm da svi ostali nalazi perfektni al ne popih lekoive i to je to,
Pozdrav i nauk svima.

Muz isto bio na lek. u subotu. Da li sam zvao firmu ili tebe zvao lekar ili iz firme neko javio da imas visok pritisak? Muz ne zvao nikoga i njega isto niko ne zvao pa sad ne znam kako prosao na lekarskom...

Na kraju lekarskog bio je kod lekara opste prakse koji je sve sumirao. On mu je rekao da li je prosao. Ak je nesto problem sa vidom, sluhom, pritiskom i sl. Tada mu je rekao. Jedino ako nesto nije u redu sa rezultatima krvi i urina onda jave sledeci dan na telefon koji je ostavio. Broj telefona se ostavi na papiru koji svi popunjavaju prilikom dolaska. Znaci ako mu je tej doktor rekao da je u redu i nisu ga zvali sledeci dan, tvoj gospodin je prosao lekarski...

Na kraju lekarskog bio je kod lekara opste prakse koji je sve sumirao. On mu je rekao da li je prosao. Ak je nesto problem sa vidom, sluhom, pritiskom i sl. Tada mu je rekao. Jedino ako nesto nije u redu sa rezultatima krvi i urina onda jave sledeci dan na telefon koji je ostavio. Broj telefona se ostavi na papiru koji svi popunjavaju prilikom dolaska. Znaci ako mu je tej doktor rekao da je u redu i nisu ga zvali sledeci dan, tvoj gospodin je prosao lekarski...
Hvala, Nesko, na odgovoru. Sada cu ispitivati muza sta je mu lekar rekao... Navodno ga za Urengoj planiraju, NPS2. Kad dosao sa pregleda, rekao da srce preskace, a ostalo sve uredu... Pa sad neznam sta da mislim. Neka sutra zove firmu. Vize njima , logicno, pocinju raditi posle obavlenog lekarskog?

Pozdrav svima !
Pratim forum dosta dugo, ali nisam imao potrebu da se registrujem i propitkujem jer sam dosta informacija imao vec servirano ovde na forumu . Sada sam morao to da uradim jer sam hteo da se zahvalim jednom clanu ovog foruma na svim uputima , koje mnogo znace kada ides negde tako daleko. Nesko 001 druze hvala ti na savetima koje si mi dao na lekarskom i nadam se da cemo se opet videti ali ne kod lekara . Milan grejač

Da li mi neko može reći kako je najbolje konkurisati za posao u Velestroju? Našao sam na sajtu kompanije mogućnost da se prijavi, ali to se šalje direktno Rusima. Znam da imaju predstavništvo u Srbiji, zna li neko kome da se obratim?
Pozdrav i hvala!

Stiglo priglasenje za Anti pinski ili kako vec Tjumenska oblast, polazak u roku od 5-10 dana

To ti jeantipyski npz tj naftno prop stanica,mesto Antipino kod Tyumena.
Trenutno po mom skromnom misljenju ubo si dobro mesto,gradiliste je V1 sigurno ili radionica Cekistov.
Civilizacija i nije lose tamo sto se tice svega ali o ukusima se ne raspravlja .
Zelim ti sve najbolje

Nazalost na samom gradilistu nema nikakve varijante komunikacije osim satelitskog telefona u ofisu,kad je slobodan onda im daju da se jave na par minuta.
Redovi su veliki jer se sve svodi na jednu slusalicu,a cesto i taj signal bude izuzetno slab pa ne mogu da dobiju vezu. Meni se suprug javi jednom nedeljno ili jednom u
desetak dana na 2-3min. Druga varijanta je kada idu u grad,a za sve ove mesece sada vec cetiri puna, moj je konkretno isao 2 puta u Lensk i tamo ima signala, on zove sa ruske kartice.
Nemoj da brines sve je sigurno dobro,malo da se snadje pa ce se javiti,veliki pozdrav celoj ekipi:)

Hvala na odgovoru. Ali on je otisao jos 21. javio se samo kad je stigao i to na 2 minuta i posle se nije uopste javljao. Ne razumem kako ne postoji mogucnost da dozvole da bar 1 . nedeljno okrenu nas odavde . Jel vam se vas suprug javljao skoro?

Hvala na odgovoru. Ali on je otisao jos 21. javio se samo kad je stigao i to na 2 minuta i posle se nije uopste javljao. Ne razumem kako ne postoji mogucnost da dozvole da bar 1 . nedeljno okrenu nas odavde . Jel vam se vas suprug javljao skoro?

Draga moja,veze su trenutno jako lose i moj suprug se u nedelju javio posle skoro dve nedelje.Treba mu verovatno malo vremena da se organizuje i srece da dobije vezu,naravo.Razumem vasu brigu,ali prosto je takva situacija na tom gradilistu.Veliki pozdrav celoj ekipi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back