Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mom suprugu su jutros javili da bi trebalo da ide u subotu uveče ili u nedelju.

Kakva su vaša ispustva što se tiče javljanja iz Kujumbe?

Ja sam nacuo da se pod pojmom Kujumba ustvari kriju 2 NPS-ke i jos trece su neka skladista ili magacini. Ovo nije 100% sigurno. Pricao mi je jedan klegakoji isto treba daide na NPS2 na kujumbi. Kaze da nema ni s od signala...

Pozdrav svima i jedno pitanje u vezi odlaska u RF,
naime pozvan sam danas da dodjem da odradim lekarski u subotu!
Nakon povratka iz Tjumena, papiri su mi predati u februaru za priglasenje a u maju za biznis vizu navodno, i to Jamalska oblast, pa me sad interesuje koliko sam blizu/daleko od odlaska i sta vi mislite posto su me eto pozvali i na lekarski (a ne upitah preko telefona njihovog coveka).
Hvala

Pozdrav svima i jedno pitanje u vezi odlaska u RF,
naime pozvan sam danas da dodjem da odradim lekarski u subotu!
Nakon povratka iz Tjumena, papiri su mi predati u februaru za priglasenje a u maju za biznis vizu navodno, i to Jamalska oblast, pa me sad interesuje koliko sam blizu/daleko od odlaska i sta vi mislite posto su me eto pozvali i na lekarski (a ne upitah preko telefona njihovog coveka).
Hvala

obicno kazu za biznis vizu treba 2 meseca od dana kada te stave na spisak. Znam da moze i pre, a mozese i malo oduziti. Tako da u prevodu i dalje nista ne znas...

Ne ima jedno gradiliste samo dva opstezitija ima Gardok i Sabeta kazem ti ako imate oboje watssapp pokusajte na njemu da se dopisujette .Prvi put dok mi je muz bio tamo ja nisam imala fon sa tim watssappom i morali smo porukama da se cujemo i da ga ja zowem sad se dopisujemo po ceo dan kad moze :)

hvala puno!!!! a kako je za internet,telefonski signal i kupovanje recimo u prodavnici

Meni je internet radio(rostelekom)ali samo na starom tlf samo za vesti i sportske rezultate 2g mreza.signal normalan a kupovanje u prodavnici oko 30-50% skuplje nego u gradu koji vidis samo u odlasku i povratku.cigarete i kafu sam kupio i poneo sa sobom.dobra strana prodavnice na garadoku je sto moze da se kupuje i karticom intesa banke

Jel dobio neko poziv za Magadan (Gok Pavlik)? Sve je spremno i viza i lekarski, samo treba da se krene, a ne znam koliko se ceka na taj poziv.

kad si obavio lekarski? i koliko vec cekas na poziv?

- - - - - - - - - -

ima jedan poznanik, koji isto danas isao na pregled.
Konacno napredak,jutros me zvali da u subotu dodjem na lekarski pregled.
Ima li jos neko da ide u subotu na lekarski?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back