Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi...imam potebu nesto da vam kazem...na ovom forumu nisam dugo,od prosle godine-avgust- i bas odavde sam stekla 5 prijatelja na fejsu ,ali dva prijatelja su za ceo zivot...vidjamo se ...druzimo...pomazemo jedno drugom kao da se znamo od rodjenja (inace sam bila protivnik te vrste upoznavanja)....ali forum nije ovako funkcionisao...
ako vas neko nesto pita-pisite javno,a ne u PP...to sto ce te jos nekome pomoci nije nista lose
oko plate kukate kao narikace na groblju majke mi...pa niciji muz,brat...nije tamo zato sto ovde nije upao u zesce sranj...
znaci potreban je poveci problem-potreba da se desi da bi neko otisao u sibir na -60 i iz tog razloga svi ovde delimo istu muku...a nema takmicenja cija je veca
dodjete-pokupite info i onda vas nema do sledeceg prvog,a mozda ste mogli javno da podelite nesto sto se desilo.sto ste culi...tako je bilo do skoro...svaki dan je svako pisao o gradilistu odakle je dosao..zene davale info od muzeva kada se cuju...i onda nije bilo puno pitanja...sve je bilo javno i sve se znalo
ja prva ne pisem nista ...i poslednje stvari koje sam pisala kasnije mi doslo i da obrisem...
ali volim ovaj forum
odavde je krenuo nas ``bolji zivot`` ....da....bas odavde.....

:amen: :respekt:

Prosli put mi niko nije odobrio komentar... Da li ne zelite da ljudi shvate da bez debele veze ili para koje podmazuju put nema brzog odlaska u Rusiju.... Ne zanosite se sa tim pricama o priglasenjima moraju nekako da otkace sve te ljude koji svakodnevno zovu...ima onih koji cekaju i preko godinu dana samo nisu svi ljudi koji kod njih cekaju posao ovde na forumu pa da znate sta se sve desava. Svakome od srca zelim da sto pre ode jer su nam svima pare potrebne...ali ovde se toliko vrte prazne price da to nije normalno.. toliko o toj temi
Savet: za ljude koji sigurno znaju da uskoro idu na NPS2 nikako bez autana ili nekog ultra jakog sredstva protiv komaraca.... ima ih u abnormalnim kolicinama

Danas je ovde bilo nekih turbulencija koliko vidim.Super.Jbt nesto se desava.Nema veze poenta je da se ljudi druze.Ej vi zene,hvala sto postojite.Vi muski,jbg stisnite zube vama nema hvala sto postojite.I solari ne zezaj bre siroke narodne mase.Cmok za zene naravno.

- - - - - - - - - -

Kad stizu priglasenja za PURPE?

Pozdrav drugari evo da se i ja prikljucim diskusiji u vezi sa im da li otvarati novu temu u vezi plate. Moje skromno misljenje je da nema potrebe,objasnicu i zasto! Kad se pita za platu,kada ce biti ili ne to je par reci ili jedna recenica najvise a na kraju krajeva i to je sastvni deo nasih interesovanj pa pobogu zbog toga i radimo i idemo cak u sibir ne bi li je zaradili!

Ima li neko ko je bio na 15-tici ili zna nekoga ko je upucen u situaciju na tom gradilistu,jer mi je tamo sledeca destinacija na koju treba da ibem da "letujem". Unapred hvala,svaka informacija je dobro dosla!

- - - - - - - - - -

Ima li neko ko je bio na 15-tici ili zna nekoga ko je upucen u situaciju na tom gradilistu,jer mi je tamo sledeca destinacija na koju treba da idem da "letujem". Unapred hvala,svaka informacija je dobro dosla!

pozdrav, jel bio neko mozda u jakutji preko velestroja i jel ima tamo dometa uopse posto se ne cujem uopste sa ocem predpostavljam da ne moze da se uhvati internet tamo :neutral:

Draga Lolady, Jakutija je oblast i ja ne znam tacno koliko u njoj ima gradilista,moj suprug je na 11 i
tamo sem satelitskog telefona nema nikakvog drugog signala.Nadam se da sam ti bar malo pomogla,pozz.....

Draga Lolady, Jakutija je oblast i ja ne znam tacno koliko u njoj ima gradilista,moj suprug je na 11 i
tamo sem satelitskog telefona nema nikakvog drugog signala.Nadam se da sam ti bar malo pomogla,pozz.....

Naravno da ste mi pomogli :) svaka informacija je dobro dosla. Pa on je na mp11 cini mi se , ako je to isto gradiliste gde radi i vas suprug kako se vi cujete , jel moze da se kupi neka kartica kako bi stupili u kontakt s njima? :)

trustnoone.......... kako sam uspela da ubodem vreme kad odlazis !!! Potrebene su mi neke informacije za Kujumbu, momak mi ide za par dana, pa me puno toga zanima tj zanima nas!!

Eh da, pricate da ce ubrzo i taj deo tj Kujumba biti pokrivena WiFi-jem.........pa me zanima , ima li neceg novog po tom pitanju!?
Nije problem,sve sto te zanima cu ti reci,kao i svima.WIFI ima na svakom gradilistu,ali samo za potrrebe ofisa,i ne moze da se poveze licni komp,ili telefon.Osim u posebnim uslovima (ljudima).Inace na NPS2 i LOT3 ima signal telefon (na 2 megafon,na LOT3 sve mreze) ali je slab,i nema ga na svim mestima.Opet,dovoljno da mozes da stanes tamo gde imas signal i da se javis.
nema...moj decko je tamo vec 4 meseca bio je i na jednom i na drugom gradilistu...net-a ima samo u ofisu
Decko ti je bio na 2 od trenutno 4 gradilista...:D (i jos 2 u pripremi).
koliko podmazujete?

Sto pitas?Radis u firmi pa da znas da li ti zakidaju?:hahaha::per::rtfm:
Salu na stranu,znam licno mnogo ljudi u firmi,i koliko ja znam,niko ne uzima harac od ljudi.Opet,sve je moguce,ljudi su cudna sorta....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back