Tačno je ovo za ARIN, nema 400 minuta a samim tim ni cena poziva po minutu ne ispadne kao što su tamo naveli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo. Ja treba da idem za gok pavlik, danas sam uradio lekarski, ali mi jos uvek nisu rekli tacan polazak. Inace, prvi put odlazim pa su i meni sve informacije dobrodosle.
Pozdrav
ljudi...imam potebu nesto da vam kazem...na ovom forumu nisam dugo,od prosle godine-avgust- i bas odavde sam stekla 5 prijatelja na fejsu ,ali dva prijatelja su za ceo zivot...vidjamo se ...druzimo...pomazemo jedno drugom kao da se znamo od rodjenja (inace sam bila protivnik te vrste upoznavanja)....ali forum nije ovako funkcionisao...
ako vas neko nesto pita-pisite javno,a ne u PP...to sto ce te jos nekome pomoci nije nista lose
oko plate kukate kao narikace na groblju majke mi...pa niciji muz,brat...nije tamo zato sto ovde nije upao u zesce sranj...
znaci potreban je poveci problem-potreba da se desi da bi neko otisao u sibir na -60 i iz tog razloga svi ovde delimo istu muku...a nema takmicenja cija je veca
dodjete-pokupite info i onda vas nema do sledeceg prvog,a mozda ste mogli javno da podelite nesto sto se desilo.sto ste culi...tako je bilo do skoro...svaki dan je svako pisao o gradilistu odakle je dosao..zene davale info od muzeva kada se cuju...i onda nije bilo puno pitanja...sve je bilo javno i sve se znalo
ja prva ne pisem nista ...i poslednje stvari koje sam pisala kasnije mi doslo i da obrisem...
ali volim ovaj forum
odavde je krenuo nas ``bolji zivot`` ....da....bas odavde.....
Danas je ovde bilo nekih turbulencija koliko vidim.Super.Jbt nesto se desava.Nema veze poenta je da se ljudi druze.Ej vi zene,hvala sto postojite.Vi muski,jbg stisnite zube vama nema hvala sto postojite.I solari ne zezaj bre siroke narodne mase.Cmok za zene naravno
prijatelju moj....jedan veeeeliki poljubac za tebe
![]()
nema...moj decko je tamo vec 4 meseca bio je i na jednom i na drugom gradilistu...net-a ima samo u ofisuEh da, pricate da ce ubrzo i taj deo tj Kujumba biti pokrivena WiFi-jem.........pa me zanima , ima li neceg novog po tom pitanju!?
pozdrav, jel bio neko mozda u jakutji preko velestroja i jel ima tamo dometa uopse posto se ne cujem uopste sa ocem predpostavljam da ne moze da se uhvati internet tamo![]()
Ima li neko da ceka papire za Sabetu... ?
Draga Lolady, Jakutija je oblast i ja ne znam tacno koliko u njoj ima gradilista,moj suprug je na 11 i
tamo sem satelitskog telefona nema nikakvog drugog signala.Nadam se da sam ti bar malo pomogla,pozz.....
pozdrav, jel bio neko mozda u jakutji preko velestroja i jel ima tamo dometa uopse posto se ne cujem uopste sa ocem predpostavljam da ne moze da se uhvati internet tamo![]()
trustnoone.......... kako sam uspela da ubodem vreme kad odlazis !!! Potrebene su mi neke informacije za Kujumbu, momak mi ide za par dana, pa me puno toga zanima tj zanima nas!!
Nije problem,sve sto te zanima cu ti reci,kao i svima.WIFI ima na svakom gradilistu,ali samo za potrrebe ofisa,i ne moze da se poveze licni komp,ili telefon.Osim u posebnim uslovima (ljudima).Inace na NPS2 i LOT3 ima signal telefon (na 2 megafon,na LOT3 sve mreze) ali je slab,i nema ga na svim mestima.Opet,dovoljno da mozes da stanes tamo gde imas signal i da se javis.Eh da, pricate da ce ubrzo i taj deo tj Kujumba biti pokrivena WiFi-jem.........pa me zanima , ima li neceg novog po tom pitanju!?
Decko ti je bio na 2 od trenutno 4 gradilista...nema...moj decko je tamo vec 4 meseca bio je i na jednom i na drugom gradilistu...net-a ima samo u ofisu
koliko podmazujete?