Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam sta da vam kazem i kako bilo koga da ohrabrim.prosle godine u oktobru bio na razgovoru,u novembru na proveri u lestanima,u februaru na lekarskom i onda u martu otisao za Sabetu.bio sam tamo dva meseca i zbog neke njihove greske morao posle dva meseca da se vratim.dobio sam napismeno od direktora gradilista da sam tamo neophodan,da sam dobar majstor,ali evo vec dva meseca neznam sta cekam.toliko o tome

Upravo tako, ima jos takvih slucajeva sto od marta cekaju kao i vi, receno im je da ce biti po hitnom postupku vraceni jer su tamo potrebni i dobri su radnici, pa jos nista. Isto je Sabetta u pitanju. Cekali su 7 meseci da odu, bili tamo 2 meseca i od tada opet na cekanju. Moj suprug je jos tamo i razocaran je politikom firme, satnice nisu realne, niti se koriguju po tome ko je kakav radnik, bolji radnici i majstori idu kuci a ostaju neradnici u dosta slucajeva. Njemu od februara kao povecavaju satnicu i tek je sad odobreno povecanje, kad treba da ide kuci a vec dugo je brigadir i pokazuje ljudima koji imaju vecu satnicu sta da rade. Znaci, politika firme je katastrofalna !!!

ljudi...imam potebu nesto da vam kazem...na ovom forumu nisam dugo,od prosle godine-avgust- i bas odavde sam stekla 5 prijatelja na fejsu ,ali dva prijatelja su za ceo zivot...vidjamo se ...druzimo...pomazemo jedno drugom kao da se znamo od rodjenja (inace sam bila protivnik te vrste upoznavanja)....ali forum nije ovako funkcionisao...
ako vas neko nesto pita-pisite javno,a ne u PP...to sto ce te jos nekome pomoci nije nista lose
oko plate kukate kao narikace na groblju majke mi...pa niciji muz,brat...nije tamo zato sto ovde nije upao u zesce sranj...
znaci potreban je poveci problem-potreba da se desi da bi neko otisao u sibir na -60 i iz tog razloga svi ovde delimo istu muku...a nema takmicenja cija je veca
dodjete-pokupite info i onda vas nema do sledeceg prvog,a mozda ste mogli javno da podelite nesto sto se desilo.sto ste culi...tako je bilo do skoro...svaki dan je svako pisao o gradilistu odakle je dosao..zene davale info od muzeva kada se cuju...i onda nije bilo puno pitanja...sve je bilo javno i sve se znalo
ja prva ne pisem nista ...i poslednje stvari koje sam pisala kasnije mi doslo i da obrisem...
ali volim ovaj forum
odavde je krenuo nas ``bolji zivot`` ....da....bas odavde.....

ljudi...imam potebu nesto da vam kazem...na ovom forumu nisam dugo,od prosle godine-avgust- i bas odavde sam stekla 5 prijatelja na fejsu ,ali dva prijatelja su za ceo zivot...vidjamo se ...druzimo...pomazemo jedno drugom kao da se znamo od rodjenja (inace sam bila protivnik te vrste upoznavanja)....ali forum nije ovako funkcionisao...
ako vas neko nesto pita-pisite javno,a ne u PP...to sto ce te jos nekome pomoci nije nista lose
oko plate kukate kao narikace na groblju majke mi...pa niciji muz,brat...nije tamo zato sto ovde nije upao u zesce sranj...
znaci potreban je poveci problem-potreba da se desi da bi neko otisao u sibir na -60 i iz tog razloga svi ovde delimo istu muku...a nema takmicenja cija je veca
dodjete-pokupite info i onda vas nema do sledeceg prvog,a mozda ste mogli javno da podelite nesto sto se desilo.sto ste culi...tako je bilo do skoro...svaki dan je svako pisao o gradilistu odakle je dosao..zene davale info od muzeva kada se cuju...i onda nije bilo puno pitanja...sve je bilo javno i sve se znalo
ja prva ne pisem nista ...i poslednje stvari koje sam pisala kasnije mi doslo i da obrisem...
ali volim ovaj forum
I ja imam potrebu da te podrzim u ovome svaka ti je rec na mestu :ok:

ali volim ovaj forum

BRAVO SOLARI,SVAKA CAST I JA SE SLAZEM SA TOBOM!

Od mene je do sada bilo dosta nadam se korisnih informacija. Smatram da se ne treba ponavljati, jer ko prati ovaj forum duze vreme mogao je da sazna kako se kupuje kredit za skajp jer sam i ja to ovde procitala a zatim i primenila. Nema tu nekog filozofiranja, ko ima skajp nek uđe u tu opciju i procita sve i samo prati uputstvo. Ako hoce da plati kesom, onda preko ARIN doo. Nekoliko puta se vec pisalo o tome!!!

Sto se tice plate, ne pominjem je a meni licno ne smeta sto se o tome pise jer svako ima pravo da pise sta hoce, da broji dane, da se zali, da se hvali, da se sali pa cak i prepucava !!! Od kako je otvorena ova tema, nikada nije bilo samo suvih informacija, bilo je tu svega pa nek bude i dalje!

Od mene je do sada bilo dosta nadam se korisnih informacija. Smatram da se ne treba ponavljati, jer ko prati ovaj forum duze vreme mogao je da sazna kako se kupuje kredit za skajp jer sam i ja to ovde procitala a zatim i primenila. Nema tu nekog filozofiranja, ko ima skajp nek uđe u tu opciju i procita sve i samo prati uputstvo. Ako hoce da plati kesom, onda preko ARIN doo. Nekoliko puta se vec pisalo o tome!!!

Dok si to sve napisala mogla si da nam objasnis,a ti si toliko ljubazna kao da ti neko drma kavez...pozdrav za februar 2

:ok: :ok: :ok:
ali volim ovaj forum

ponoviti istu stvar nekoliko puta na forumu gde je pisano 14719 poruka na 589 strana, nije spam. Vec smisao ovog foruma. Spam je konstantno ponavljanje o plati, sto opet i razumem. Sto se tice nekog uporedjivanja ko koliko zna... Jbg ljudi su tu da pitaju, a opet i ljudi su tu da odgovore. Ako hoce. Biti pismen nije to sto neko moze da nadje nesto na netu. Nije potrebno vredjeti onoga sto se ne snalazi sa tim...

Bila ljubazna ili ne, bar sam toliko pismena da dođem do mnogih informacija.

Pismena sam i mogu da nadjem a i ako ja ne znam sin mi je programer i on bi mi pomogao al racunam da ovaj forum sluzi da jedni drugima pomazemo a ne da pametujemo,umesto sto si napisala danijeli u pp,mogla si svima nama,ali dobro tvoj izbor...na tvoju zalost ovde ima puno dobrih ljudi i drago mi je zbog toga a ti si izuzetak.inace muz mi je otiso u novi urengoj pa sam pitala eto onako ljudski da ne bi dugo trazila na netu...pozdrav svima

Poslednja izmena:
Pismena sam i mogu da nadjem a i ako ja ne znam sin mi je programer i on bi mi pomogao al racunam da ovaj forum sluzi da jedni drugima pomazemo a ne da pametujemo,umesto sto si napisala danijeli u pp,mogla si svima nama,ali dobro tvoj izbor...na tvoju zalost ovde ima puno dobrih ljudi i drago mi je zbog toga a ti si izuzetak.inace muz mi je otiso u novi urengoj pa sam pitala eto onako ljudski da ne bi dugo trazila na netu...pozdrav svima

Da li na srecu ili na zalost, odgovor si dobila i nezadovoljna nastavljas neku svoju filozofiju!:dontunderstand:

Pozdrav, dobio sam poziv za sutra da idem na lekarski pregled pa me zanima da li ima još nekog ko ide i da li se zna koliko se posle lekarskog čeka na polazak?
Inače rekli su mi da se očekuje uskoro priglašenje a treba da putujem u Tjumen.

Dok si to sve napisala mogla si da nam objasnis,a ti si toliko ljubazna kao da ti neko drma kavez...pozdrav za februar 2

Hvala za pozdrav,takodje puno pozdrava i nadam se da nisam nikog svojim pitanjima i recima povredila i nemam nameru,pisem samo sta trenutno osecam ili me interesuje,a imam dovoljno godina da nesto bas i neukapiram ili nesvatim,inace preko ARIN doo sam uplacivala,ali ja tih 1440 dinara potrosim za nekih 10 dana i nema tu 400 minuta,tako da sam mislila da ima neka druga opcija uplate skajpa,tako da se izvinjavam,i mislim da nije sramota nekad i ne snaci se posebno u mojim godinama,Hvala mladjima od mene sto imaju strpljenja sa nama koji imaju decu preko 25 godina.....a sto se tice odlaska u Sibir na -50 a posebno za ljude oko 50 godina sve govori,velika muka i problem nas je naterala na to,a u nasem slucaju je problem u nekim drugim ljudima koji su nas doveli u ovu situaciju i sistem drzave i funkcionisanje pravnog sistema,jer su prevaranti i lopovi u vecoj prednosti od postenog coveka koji sve stekne samo svojim radom.Veliki pozdrav za sve !!!!!!!!!

Pozdrav,ljudi,kako ste?! :) Moze li neko da mi kaze kakva je situacija na gradilistu Gok Pavlik,komunikacija i slicno? Ako je o tome vec bilo reci,postavite neki linkic. ;) Doslo vreme da se opet putuje...u ponedeljak...Ide li mozda jos neko sa foruma? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back