sasa lo
Zainteresovan član
- Poruka
- 279
Ne znam sta da vam kazem i kako bilo koga da ohrabrim.prosle godine u oktobru bio na razgovoru,u novembru na proveri u lestanima,u februaru na lekarskom i onda u martu otisao za Sabetu.bio sam tamo dva meseca i zbog neke njihove greske morao posle dva meseca da se vratim.dobio sam napismeno od direktora gradilista da sam tamo neophodan,da sam dobar majstor,ali evo vec dva meseca neznam sta cekam.toliko o tome
Upravo tako, ima jos takvih slucajeva sto od marta cekaju kao i vi, receno im je da ce biti po hitnom postupku vraceni jer su tamo potrebni i dobri su radnici, pa jos nista. Isto je Sabetta u pitanju. Cekali su 7 meseci da odu, bili tamo 2 meseca i od tada opet na cekanju. Moj suprug je jos tamo i razocaran je politikom firme, satnice nisu realne, niti se koriguju po tome ko je kakav radnik, bolji radnici i majstori idu kuci a ostaju neradnici u dosta slucajeva. Njemu od februara kao povecavaju satnicu i tek je sad odobreno povecanje, kad treba da ide kuci a vec dugo je brigadir i pokazuje ljudima koji imaju vecu satnicu sta da rade. Znaci, politika firme je katastrofalna !!!